Dialyseverpleegkundige

Ben jij dialyseverpleegkundige en op zoek naar een nieuwe baan met aantrekkelijke voorwaarden? Lijkt het je leuk om te werken bij een dialysecentrum waar we oog hebben voor elkaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DIALYSEVERPLEEGKUNDIGE

2-36 uren

Over DCG

Dialyse Centrum Groningen (DCG) biedt verschillende vormen van nierfunctievervangende behandeling. De groep patiënten is zeer gevarieerd, zowel in leeftijd, culturele achtergrond als in complexiteit van zorg. Wij werken met professionele en betrokken medewerkers en bieden hoogwaardige dialysezorg. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en er heerst een gemoedelijke werksfeer. Wij vinden dat patiënten hun eigen leven moeten kunnen blijven leiden en werken vanuit de drijfveer dat de kwaliteit van leven optimaal hoort te zijn.

Hoe ziet de functie eruit?

De directe dialysebehandeling wordt uitgevoerd door dialyseverpleegkundigen in samenwerking met een multidisciplinair team. Tijdens jouw werkzaamheden word je ondersteund door een dialyse-assistent hemodialyse. In jouw functie is eigen verantwoordelijkheid en zelfstandig kunnen handelen belangrijk. Daarnaast is het geven van informatie en het ondersteunen van de patiënt in zijn/haar zelfregie onderdeel van je werkzaamheden.

Als dialyseverpleegkundige werk je op één van onze vier locaties: Groningen, Assen, Scheemda, Stadskanaal.

Wat bieden we?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden conform CAO ziekenhuizen bieden wij bij DCG ook een aantal unieke voorwaarden:

  • Zelfroosteren en dus veel invloed op jouw werkweek.
  • Een vitaliteitsregeling waarvan je gebruik kunt maken voor iets wat jou vitaal houdt.
  • Aandacht voor leuke dingen en ontspanning. We doen vaak leuke activiteiten met onze personeelsvereniging waaronder onze jaarlijkse pubquiz.
  • Vier locaties voor als je van variatie houdt.
  • Zondagen vrij.

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier

De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 50. Het salaris bedraagt maximaal € 3.922,-- bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring.

Wie zoeken we?

We zoeken een gediplomeerde BIG geregistreerde dialyseverpleegkundige met een HBO denkniveau, die zichzelf herkent in bovengenoemde functiebeschrijving.

Verder ben je:

  • flexibel inzetbaar in alle voorkomende diensten, conform de jaarurensystematiek;
  • bereid om indien nodig op alle locaties te werken.

We komen graag met jou in contact om te kijken wat we elkaar kunnen bieden.

Recente werkervaring als gediplomeerde dialyseverpleegkundige is een pré, maar geen must.

Wil je meer informatie over deze functie?

Dan kun je contact opnemen met Arjan Leijssenaar, hoofd Zorg, op telefoonnummer 06-55256689. Of mail naar , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Solliciteren?

Vul dan het onderstaand sollicitatieformulier in.

Het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken en sociale netwerken, kan onderdeel uitmaken van de procedure.
Als voorwaarde voor aanstelling vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen.

Solliciteren