Verpleegkundig specialist of physician assistant gehandicaptenzorg

Neem jij graag de tijd voor consulten én spreekt diversiteit qua ondersteuningsvragen jou aan? Kom dan werken als verpleegkundig specialist of physician assistant bij De Zijlen.

We zoeken een verpleegkundig specialist of physician assistant. Uren in overleg (min. 24 u/wk).

Zo ziet jouw werkplek eruit
Als verpleegkundig specialist of physician assistant val je onder de medische dienst van het Behandel & Expertise Netwerk (BEN) van De Zijlen. Je gaat werken in een multidisciplinair team, waar jij vanuit jouw expertise je eigen inbreng hebt. Je kunt rekenen op een constructieve samenwerking met je directe collega’s, andere disciplines en lijnfunctionarissen.
Op https://dezijlen.nl/wie-zijn-wij/expertorganisatie/ben/ vind je meer informatie over BEN.

Als verpleegkundig specialist of physician assistant ben je als zelfstandig behandelaar samen met je collega’s verantwoordelijk voor de medisch generalistische zorg en VG-zorg voor onze cliënten. VG-zorg bestaat onder andere uit diagnosticeren en behandelen van syndroomspecifieke zorg, epilepsie en gedragsproblemen. Je werkt binnen de richtlijnen en je voert procedures en protocollen zelfstandig en georganiseerd uit. Je hebt terugval mogelijkheden naar de huisarts en je bent in nauwe samenwerking met de arts VG.
Daarnaast is het ontwikkelen van protocollen en samenwerkingsafspraken en geven van onderwijs een onderdeel van je functie.

Dit ben jij
Je bent communicatief en sociaal vaardig en je kunt op een motiverende manier kennis overdragen aan collega’s met een veelal agogische achtergrond. Je bent in staat om te werken binnen teams met wisselende samenstelling en kunt goed samenwerken met (huis-)artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en artsen verstandelijk gehandicapten. Verder ben je in staat om een meervoudige en complexe situatie helder uiteen te zetten en kunt atypische klachtenpresentaties omzetten in een diagnose.

Daarnaast voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je hebt een diploma van de opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) of opleiding Master Physician Assistant (MPA)
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als Verpleegkundig Specialisten/Physician Assistant in de sector VG of GGZ. Maar ook wanneer je affiniteit hebt met onze doelgroep ben je van harte welkom om te solliciteren!


Dit bieden wij
Veel ruimte voor eigen inbreng en jouw ontwikkeling. Een uitdagende, afwisselende baan waarin werken voor en met mensen met een verstandelijke beperkingen en de zeer diverse ondersteuningsvragen centraal staan. Een team met een collegiale werksfeer. Je werkplek is vanuit Tolbert, of op een locatie wanneer je daar nodig bent.

Verder kun je rekenen op:

  • Direct een vast dienstverband. Uren in overleg.
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 60 (minimaal €3.694,- maximaal €5.370,- bij een volledig dienstverband)
  • Naast je wettelijke vakantie-uren krijg je Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
  • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
  • Reiskostenvergoeding conform cao Gehandicaptenzorg (€ 0,16 per km tot 30 km enkele reis, peildatum 1 januari 2024)
  • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
  • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
  • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen


Wil je werken bij de Zijlen
De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar, met de leidinggevende dichtbij. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Dat doen wij met 1500 collega’s voor bijna 1200 cliënten. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Heb je interesse?
Leuk! Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via dit sollicitatieformulier. Deze kun je richten aan Marga Euving (Praktijkmanager medische en paramedische dienst). We laten deze vacature langere tijd openstaan. Zodra je sollicitatie binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

De sollicitatiegesprekken plannen we individueel in.

Eerst meer weten?
Wil jij meer weten of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Marga Euving via mailadres marga.euving@dezijlen.nl of via telefoonnummer 06-51239045.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de procedure. 

Voor deze vacature is bij indiensttreding een positieve ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) vereist. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.