Verpleegkundig specialist / Physician Assistant

Wil je werken bij De Zijlen?
De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Bovendien zijn we expert in specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken en we investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Zo ziet jouw werkplek eruit
Als verpleegkundig specialist heb jij een zelfstandige functie met verpleegkundige en medische aspecten binnen het werkveld. Je werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit het afnemen van anamneses, het verrichten van lichamelijk onderzoek, het voorschrijven van medicijnen, het interpreteren van uitslagen en het verstrekken en inwinnen van informatie en het opstellen van behandelplannen. Dit doe je vanuit een zelfstandige behandelrelatie. Daarnaast is het ontwikkelen van protocollen en samenwerkingsafspraken en geven van onderwijs een onderdeel van je functie. Je kan ingezet worden als behandelcoördinator.

De medische dienst bestaat uit verscheidene zorginhoudelijke disciplines waaronder: het team van verpleegkundig specialisten, een Arts Verstandelijk gehandicapten (AVG), een huisarts, de praktijkassistenten en de verpleegkundigen. Je gaat werken in een multidisciplinair team, waar jij vanuit jouw expertise je eigen inbreng hebt. Je kunt rekenen op een constructieve samenwerking met je directe collega’s, andere disciplines en lijnfunctionarissen.

Dit ben jij

 • Je hebt een diploma van de opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP) of opleiding Master Physician Assistant (MPA);
 • Je werkt binnen de richtlijnen, procedures en protocollen die je zelfstandig uitvoert en organiseert;
 • Je bent in staat om te werken binnen teams met wisselende samenstelling;
 • Je beschikt over tact en je hebt een motiverend, stimulerend en corrigerend vermogen;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Verpleegkundig Specialisten/Physician Assistant VG of GGZ hebben een pre, maar ook VS/PA met affiniteit voor de doelgroep worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Dit bieden wij

 • Een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • Een uitdagende, afwisselende baan, waarin werken voor en met mensen met een verstandelijke beperkingen en de zeer diverse ondersteuningsvragen centraal staan;
 • Een team met een collegiale werksfeer;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en jouw ontwikkeling;
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg FWG 60 (minimaal €3.189 – maximaal €4.652) bij een volledig dienstverband;
 • Mogelijkheid tot de maximaal onbelastbare reiskostenvergoeding (van €0,19 per km) voor woon-werkverkeer;
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform CAO;
 • Jaarlijks belastingvoordeel op: aanschaf sport abonnement, fiets, sportattributen of premie aanvullende verzekeringen.

Past dit helemaal bij jou?

Schrijf dan een korte motivatie en voeg je CV toe. Solliciteren kan via www.werkenbijdezijlen.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan Hanneke Vochteloo (manager klant & innovatie). Wil je meer informatie over de vacature dan kan je contact opnemen met Annet de Jong (verpleegkundig specialist) via telefoonnummer 06-12591108 of Sandra de Wit (verpleegkundig specialist) via telefoonnummer 06-2007968.

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met zondag 1 november 2020.

De sollicitatiegesprekken worden individueel ingepland.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.