Planner

Denk jij altijd in oplossingen? En vind jij het maken van roosters en planningen een interessante uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken een ervaren Planner voor 24 tot 28 uur per week in Tolbert.

Zo ziet jouw werkplek er uit

Je bent verantwoordelijk voor het rooster van diverse teams binnen de organisatie. Je plant medewerkers in, waarbij je rekening houdt met de benodigde formatie op de locatie, de beschikbaarheid van medewerkers, de arbeidstijdenwet en de cao.
Het maken en vaststellen van de roosters doe je in samenspraak met het team, de roostercontactpersoon van de locatie en het locatiehoofd.?

Je hebt een signalerende en adviserende rol als het gaat om knelpunten en vraagstukken met betrekking tot het rooster. Hierbij valt te denken aan advies met betrekking tot personele inzet, gezonde roosters en roosterafspraken. Je zorgt daarnaast voor de juiste registratie en administratie in onze systemen. Ook verzorg je de ad-hoc planning en ben je verantwoordelijk voor het oplossen van roosterverstoringen. Binnen het rooster- en invalbureau ga je met 11 collega’s werken. Deze collega's werken altijd met een grote drive en enthousiasme aan een zo optimaal mogelijke planning voor onze locaties en flexwerkers.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar iemand die je snel kan schakelen en het overzicht houdt. Je doet je werk graag vanuit verbinding met locatiehoofden en de medewerkers waarvoor je roostert. Je maakt makkelijk contact en kunt daarnaast ook goed omgaan met weerstand. Je bent nauwkeurig en je hebt een flexibele instelling. Naast een positieve instelling, zie jij ook altijd nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bent proactief en komt goed tot je recht in een hectische omgeving.

Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over een relevante opleiding op mbo niveau 4
 • Je hebt ervaring met roosteren voor diverse teams in de zorg
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving zoals o.a. de arbeidstijdenwet
 • Je bent vaardig in het gebruik van de diverse Office 365 applicaties en raakt snel vertrouwd met systemen zoals het roosterprogramma SDB en AFAS
 • Jij werkt in elk geval op de vrijdag en je bent bereid om (af en toe) bereikbaarheidsdiensten te werken

Dit bieden wij

 • Een contract van 24 tot 28 uur per week voor onbepaalde tijd
 • Goede faciliteiten om op flexibele plekken te werken (laptop, smartphone)
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 40 (inschaling o.b.v. ervaring: minimaal €2.236,- tot maximaal € 3.154,- o.b.v. een 36-urige werkweek)
 • Naast je wettelijke vakantie-uren Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (in plaats van € 0,08 per km tot 30 km conform cao gehandicaptenzorg)
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen

Wil jij werken bij De Zijlen?

De Zijlen biedt onder andere woonlocaties en dagbesteding aan ruim 1100 cliënten. We zijn expert in de begeleiding en zorg voor specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken. We investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. We doen dat in verbinding, met aandacht voor elkaar. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent samen met 1400 collega’s waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Heb je interesse?

Leuk! Dan ontvangen we graag uiterlijk 16 februari je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Rolf Scheinhardt (coördinator rooster- en invalbureau). De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 22 februari.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Rolf via het telefoonnummer: 06-11407976.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Voor deze vacature is bij indiensttreding een positieve ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren