Persoonlijk begeleider

Wil jij werken bij De Zijlen?

De Zijlen is er voor mensen met een verstandelijke beperking in de provincie Groningen. Bovendien zijn we expert in specifieke doelgroepen. We zijn gericht op samenwerken en we investeren in medewerkers: goede zorg, goed werk. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Zo ziet jouw werkplek eruit

De locatie Hamsterborg in Middelstum biedt zorg aan 15 cliënten. De cliënten wonen in ruime appartementen in een aantrekkelijke nieuwe locatie. Voor de dagactiviteiten sluiten een aantal bewoners aan in één van de huiskamers. Enkele meer mobiele en meer zelfstandige cliënten zijn overdag buitenshuis voor werk of andere activiteiten. De zorgvraag is divers, maar de nadruk in dit team ligt op het begeleiden van oudere cliënten. Een aantal cliënten hebben een intensieve lichamelijk zorgvraag. De cliënten hebben behoefte aan fysieke en emotionele veiligheid, geborgenheid en persoonlijk contact.

Als persoonlijk begeleider schrijf- en bespreek je het persoonlijk plan van de cliënt met betrokkenen uit verschillende disciplines. Samen met het team, je leidinggevende en de gedragsdeskundige zet jij je in om het woon- en leefklimaat van de cliënt zo optimaal mogelijk in te richten.

Dit ben jij

  • Je hebt een diploma in de zorg, minimaal op MBO niveau 4;
  • Je hebt verpleegkundige ervaring en/of opleiding gericht ouder wordende cliënten en daarmee samenhangende problematiek;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met ouderen met een lichamelijk zorgvraag en/of met het begeleiden van cliënten met licht verstandelijke beperking.

Dit bieden wij

  • Een contract van 28 uur per week voor onbepaalde tijd;
  • Ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling zoals het volgen van diverse scholingen op het gebied van gedrag en zorg;
  • Salaris conform cao gehandicaptenzorg FWG 40 (minimaal €1.963 – maximaal €2.902) bij een volledig dienstverband;
  • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform CAO;
  • Jaarlijks belastingvoordeel op: aanschaf sport abonnement, fiets, sportattributen of premie aanvullende verzekeringen.

Past dit helemaal bij jou?

Schrijf dan een korte motivatie en voeg je CV toe. Solliciteren kan via de knop solliciteren. Je kunt je sollicitatie richten aan Bertha van der Noord (locatiehoofd).
Wil je meer informatie over de vacature dan kan je contact opnemen met Bertha van der Noord, bereikbaar via telefoonnummer 06-13760432 van maandag tot en met donderdag.

Je kunt op deze vacature solliciteren tot en met zondag 29 november 2020.
De sollicitatiegesprekken worden individueel ingepland.