Nachtzorgmedewerker

Krijg jij energie van het werken in de nacht? Zorg jij ervoor dat collega’s en cliënten zich veilig voelen en kunnen ze op jou rekenen als dat nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Ilmarinen zijn we op zoek naar een begeleider nachtzorg voor 24 uur/week.

Wat ga je doen

In de nachtzorg geef jij de juiste begeleiding en zorg om de bewoners en logeerkinderen een zo goed mogelijke nachtrust te kunnen bieden of lekker onder te stoppen. Daarnaast zal er ook een beroep worden gedaan op jouw verzorging en/of verpleging. Er is geen nacht hetzelfde. Wanneer je een nachtdienst draait ben je zelfstandig op locatie en is er altijd een collega als back-up in de slaapdienst.

Zo ziet jouw werkplek er uit

Onze locatie Ilmarinen is er voor kinderen en volwassenen uit Groningen en wijde omgeving met een verstandelijke of meervoudige beperking.
Ilmarinen biedt een kinderdagcentrum, woonhuizen- en werkplaatsen voor (jong)volwassenen, een logeerhuis en ambulante zorg. Er wordt gewerkt vanuit het antroposofische gedachtegoed.
We vinden het heel belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden van de cliënt. Alles gebeurt met ritme en aandacht, voor elkaar en voor de omgeving en dat in verbinding met de samenleving.

Dit ben jij

Jij bent bekend met onze doelgroep en je hebt kennis van gedragsregulering en verzorging. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een antroposofische achtergrond is niet vereist, maar je staat hier zeker belangstellend tegenover.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een afgeronde zorgopleiding, minimaal mbo niveau 3
 • Je hebt ervaring met zorgvragen en weet hoe je, met liefde en rust, onze bewoners een goede nacht kunt bezorgen
 • Je bent 10 - 12 nachten per maand inzetbaar in de nachtzorg

Dit bieden wij

 • Direct een vast dienstverband voor 24 uur per week
 • Werken op een locatie waar je er altijd bij hoort met leuke jaarfeesten om bij te wonen
 • Prachtige scholingen om zowel je professionaliteit als jezelf te ontwikkelen
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 35 (minimaal €2.110,- maximaal €3.009,- bij een volledig dienstverband)
 • Uitbetaling onregelmatigheidstoeslag conform cao Gehandicaptenzorg
 • Naast je wettelijke vakantie-uren Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
 • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
 • Reiskostenvergoeding van € 0,12 per km tot 30 km enkele reis en € 0,03 per km tussen 30 en 60 km enkele reis (in plaats van € 0,08 per km tot 30 km conform cao gehandicaptenzorg)
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
 • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen

Wil jij werken bij De Zijlen?

De Zijlen biedt onder andere woonlocaties en dagbesteding aan ruim 1100 cliënten. Bovendien zijn we expert in specifieke doelgroepen. Ons motto is: De Zijlen geeft kleur aan het leven! Werken bij De Zijlen betekent samen met 1400 collega’s waarde toevoegen aan het leven van anderen. Ons doel is een betekenisvol leven voor mensen met een beperking. Wat is er mooier dan dat mee vorm te geven?

Heb je interesse?

Leuk! Dan ontvangen we graag uiterlijk 30 januari 2023 je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan Maaike Kompagne (locatiehoofd). Zodra je sollicitatie binnen is, nemen we zo snel mogelijk contact met je op. De sollicitatiegesprekken plannen we in overleg.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Maaike Kompagne via telefoonnummer 06-50612388. Zij is te bereiken op dinsdag tot en met vrijdag.

Je bent altijd welkom om kennis te maken en een indruk te krijgen. Daarnaast ben je ook van harte welkom om een dienst met ons mee te lopen zodat je een goed beeld hebt van wat een nachtdienst inhoudt.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben in de procedure.

Voor deze vacature is bij indiensttreding een positieve ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) vereist.

Solliciteren