Ergotherapeut

Dankzij jou kunnen mensen meedoen aan activiteiten in hun directe omgeving of in de samenleving. Als ergotherapeut in de gehandicaptenzorg heb je een afwisselende baan met zeer diverse ondersteuningsvragen. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder.

Onze Behandel- en Expertise Netwerk (BEN) van De Zijlen heeft ruimte voor een ergotherapeut voor 12 uur per week.

Zo ziet jouw werkplek er uit
Als ergotherapeut val je onder de paramedische dienst van het Behandel & Expertise Netwerk (BEN) van De Zijlen. Je gaat werken in een multidisciplinair team, waar jij vanuit jouw expertise je eigen inbreng hebt. Je kunt rekenen op een constructieve samenwerking met je directe collega’s, andere disciplines en lijnfunctionarissen. Zie hier meer informatie over BEN.

Als ergotherapeut geef je advies, behandeling én ondersteuning bij problemen die het lichamelijk functioneren belemmeren. Je leert cliënten en begeleiders hoe een activiteit op een andere manier uitgevoerd kan worden zodat de cliënt de activiteit weer met plezier – met of zonder hulp – kan uitvoeren. Je geeft advies als een activiteit of de omgeving moet worden aangepast.

Wanneer er een nieuw hulpmiddel wordt aangeschaft geef jij ook graag jouw advies, heb je het contact met de leverancier en draag je zorg voor het adequate gebruik van het hulpmiddel. Als een instructie nodig is zal jij het team rondom de cliënt hierin ondersteunen.

Dit ben jij
Je hebt ervaring als ergotherapeut en hebt affiniteit met de doelgroep. Je functioneert goed in een multidisciplinair team en kunt dan ook goed samenwerken met (huis)artsen, paramedici, gedragsdeskundigen en artsen verstandelijke gehandicapten.

Daarnaast vragen we het volgende:

  • Een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie
  • In het bezit van een rijbewijs én auto, want je gaat naar verschillende locaties

Dit bieden wij
Veel ruimte voor eigen inbreng. Een uitdagende, afwisselende baan waarin werken voor en met mensen met een verstandelijke beperkingen en de zeer diverse ondersteuningsvragen centraal staan. Een team met een collegiale werksfeer.

  • Direct een vast dienstverband voor gemiddeld 12 uur per week
  • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg FWG 55 (minimaal €3.217,- maximaal €4.712,- bij een volledig dienstverband)
  • Naast je wettelijke vakantie-uren krijg je Balansverlof van 57 uur per kalenderjaar op fulltime basis
  • Vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,33% conform cao
  • Reiskostenvergoeding conform cao Gehandicaptenzorg (€ 0,16 per km tot 30 km enkele reis)
  • Goede secundaire voorwaarden zoals een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten en diverse aantrekkelijke voordeelregelingen bij de aanschaf van bijvoorbeeld een sportabonnement, fiets, laptop of telefoon, wellness en health-check
  • Diverse premiekortingen op aanvullende verzekeringen
  • Diverse interne opleidingen en trainingen om je te blijven ontwikkelen

Heb je interesse?
Leuk! Dan ontvangen we graag je cv en motivatie via dit sollicitatieformulier. Deze kun je richten aan Marga Euving (praktijkmanager medische en paramedische dienst). De vacature staat voor langere tijd open en sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben aangenomen.

Zodra je sollicitatie binnen is nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
De gesprekken plannen we individueel met je in.

Meer weten?
Wil jij meer weten, of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Marga Euving via mailadres marga.euving@dezijlen.nl of via telefoonnummer 06-51239045.

Voor deze vacature is bij indiensttreding een positieve ‘verklaring omtrent gedrag’ (VOG) vereist. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.