Projectleider Vastgoedonderhoud en -Verbetering

Waar kom je te werken?

De Vries Vernieuwers is een toonaangevend en innovatief familiebedrijf werkzaam in de drie noordelijke provincies. Wij zien het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de vernieuwing van de bestaande bebouwde omgeving en leveren hierbij vakwerk op duurzame en sociale wijze. Onze output is vastgoedonderhoud, (energetische) renovatie, bouwkundig onderhoud, servicewerk en glaswerk. Wij werken hoofdzakelijk voor woningcorporaties, het onderwijs, de zorg en verzorgen monumentaal onderhoud. Opdrachtgevers kennen ons als een creatief, professioneel en betrouwbaar bedrijf. We kijken verder dan onze neus lang is, houden van samenwerken en pakken de lead bij (ingewikkelde) projecten. Opdrachtgevers kunnen rekenen op onze integriteit en no-nonsense mentaliteit.

Wat houdt de functie in?

Als projectleider vastgoedonderhoud en -verbetering heb je een veelzijdige rol. Je bent operationeel en financieel verantwoordelijk voor verbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten. Je staat in direct contact met de opdrachtgever en ontwikkelt je netwerk actief, zodat je kansen voor projecten en vervolgopdrachten snel signaleert en benut. Je denkt proactief mee over de haalbaarheid, de risico’s en de aanpak van de projecten.

Verder draag je zorg voor uitvoering van projecten en onderhoudscontracten ten aanzien van doorlooptijd, financiën, risicobeheersing, resultaat, kwaliteit en veiligheid. Samen met de opdrachtgever en jouw projectteam stel je in overeenstemming met het ontwerp en het overeengekomen budget een projectplan op. Je monitort de voortgang van het project waarbij je, indien nodig, bijstuurt. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert hierover helder met de klant en bedrijfsleiding. Je vind het tevens leuk om onze bouwkundige werkzaamheden verder door te ontwikkelen en werkt hier actief aan mee.

Tot slot draag je zorg voor een goede communicatie tussen collega’s, interne afdelingen, naleving kam- en veiligheidsbeleid en ben je verantwoordelijk dat de interne en externe processen tijdig worden uitgevoerd.

De volgende zaken zijn voor ons belangrijk:

 • Je hebt ervaring met het werken in onderhoudscontracten alsook ervaring met complexe onderhoudsprocessen, resultaatgericht (samen)werken. Je hebt daarnaast ervaring met bouwkundig onderhoud
 • Je werkt samen in de keten van klanten, leveranciers, opdrachtgevers en collega’s. Je bent de spin in het web van het primaire proces
 • Je houdt van een uitdaging, van vernieuwing en hebt graag contact met klanten (intern- en extern)
 • Je bent in staat om zelfstandig en oplossingsgericht te werken
 • Je denkt en werkt graag mee aan verbeterprocessen
 • Je kunt prioriteiten stellen en bent sociaal in de omgang met anderen
 • Je durft bij het uitvoeren van je werkzaamheden verder te kijken dan de grenzen van je vakgebied en draagt actief bij aan het verbeteren van ons primaire proces. Dit op resultaatgerichte wijze
 • Je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak
 • Je bent klant- en resultaatgericht en je denkt in kansen en mogelijkheden. Je bent ons visitekaartje tegenover klanten en opdrachtgevers; je bent pas tevreden wanneer de klant tevreden is
 • Je bent empathisch en openminded en motiveert collega’s het maximale uit zichzelf te halen. Je begeleidt en coacht de medewerkers binnen je team. Je stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid en schept randvoorwaarden voor persoonlijke groei. Goed voorbeeld doet hierbij volgen.
 • Je herkent de volgende competenties in jezelf: gedreven, vakkundig, klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig

Wat bieden we je?

Je komt te werken op de afdeling projecten waarbij je met veel vrijheid je functie (zelfstandig) kunt invullen en vormgeven. We werken met een hecht team van vaste medewerkers en bieden je een dynamische en fijne werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie centraal staat. Je krijgt uiteraard een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelmogelijkheden. Bij ons werkt iedereen op basis van een vast arbeidscontract.

Is bovenstaande wat voor jou? Reageer dan nu via