Manager expertisecentrum

Wat ga je doen als manager expertisecentrum? 

Jij geeft leiding aan onze collega's van het expertisecentrum. Onze collega's zijn specialist in hun vakgebied en jij bent er om ervoor te zorgen dat ze de ruimte krijgen en houden om te blijven ontwikkelen.  

Je bent gepositioneerd naast de directie, samen met de manager van Mens en Arbeid en Finance & Control. Je werkt veelvuldig samen met de zorgmanagers. 

Samen met de teams en in nauwe afstemming met je collega-managers en de directie, draag je zorg voor de doorontwikkeling en verdere implementatie van zorg, - en onderzoeksprogramma’s en de daarop gebaseerde methodische behandelprogramma’s. Je bent verantwoordelijk voor strategische beleidsontwikkeling op je eigen vakgebieden en kunt in deze context impact- en risicoanalyses maken. Je signaleert en faciliteert nieuwe ontwikkelingen en je adviseert de directie. Ook houd je je bezig met vraagstukken op regionaal niveau en organisatie brede verbetermaatregelen. 

Daarnaast sta je voor een consistente en financieel gezonde bedrijfsvoering. Je ontwerpt processen en procedures en zorgt dat iedereen volgens de gemaakte afspraken werkt. Je stimuleert en onderhoudt een goede verbinding tussen de verschillende teams en met de verschillende stakeholders. 

In, - en extern vertegenwoordig jij de Trans. Jij bent betrokken bij regionale en landelijke ontwikkelingen op het gebied van complexe zorg in de meest brede zin van het woord. 

Het expertisecentrum 

Het expertisecentrum van De Trans is een verzameling van professionals en professionals in opleiding binnen de gedragskundige dienst (14 FTE) de paramedische dienst (20 FTE) en de medische dienst (14 FTE). 

Wie zijn wij?  

De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: Wonen, werken, kinderdagcentrum of dagbesteding.  

Wij vinden het belangrijk dat onze zorg aansluit bij de wensen van de cliënt. Samen met de cliënt maken wij dan ook een ondersteuningsplan, waarin onder andere de wensen van de cliënt zijn opgenomen. De Trans begeleidt ruim 850 cliënten. Ongeveer 1100 medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren. We hebben een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen; MVG, EMB, LVB, Ouderen en Kind & Jeugd.  

Wij zoeken friskijkers!  

Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt en onze medewerkers. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie! 

Wie ben jij?  

 • Jij hebt een afgeronde academische opleiding en bedrijfskundige kennis op dit niveau;  
 • Ervaring met het managen van professionals op een mens- én resultaatgerichte wijze;  
 • Interesse in en ervaring met het aansturen van complexe organisatieprocessen;  
 • Een achtergrond als GZ- psycholoog of gedragskundige is een pré.  

Je beschikt, in potentie, over de volgende competenties; 

 • Verbindend 
 • Benaderbaar 
 • Methodisch onderzoeken 

Wat krijg je van ons?  

 • Een vast dienstverband van 36 uur;  
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 75. Salarisrange 5.833,- tot 8.969,- bij fulltime dienstverband; 
 • Eindejaarsuitkering van 8,33 
 • Laptop en smartphone van de zaak; 
 • FiscFree®! Hiermee kun je via je brutosalaris (en vakantietoeslag en 13e maand) korting krijgen op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon en laptop, maar ook op je sportcontributie, weekendjes weg, bol.com en Coolblue. 
 • Persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt toegang tot GoodHabitz met meer dan 100 online trainingen. Daarnaast bieden De Trans en Espria vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!  

Geïnteresseerd?   

Stuur voor 1 december je CV en motivatie.  

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Geert Bos, Directeur Zorg geert.bos@detrans.nl en voor vragen over de sollicitatieprocedure met Alkina Hajes, Recruitment adviseur recruitment@detrans.nl 

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor de tweede week van december. Een assessment maakt deel uit van de procedure.  

Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans