Zorgmanager MVG

Zeg jij wat je doet en doe jij wat je zegt? Dan komen we graag met jou in gesprek!  

Want voor drie MVG locaties in Nooitgedacht  zijn we op zoek naar een;  

Zorgmanager MVG 32-36 uur 

Wat ga je doen als zorgmanager MVG? 

Het leuke aan jouw baan is dat jouw teams werken met een doelgroep waar altijd iets te beleven is. Maar dat hoeven wij jou niet vertellen, want de MVG doelgroep ken jij als geen ander. Jij bent dan ook regelmatig te vinden op de woningen, hierdoor weet jij precies wat er speelt en welke afspraken van belang zijn binnen de teams.   

Jij zorgt voor de juiste verbindingen binnen de organisatie en geeft duidelijk aan waar de kaders liggen. Met jouw team bespreek je de processen en hoe jullie deze kunnen optimaliseren binnen de kaders.  

Voor onze cliënten willen we het altijd beter doen dan de dag ervoor, daarom vind jij het ook geen probleem om je hard te maken voor het doorvoeren van verbeterprocessen. Hierin ben jij standvastig en doortastend. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen van beleid ten aanzien van optimale zorg- en dienstverlening. Hierbij begeef je je op strategisch en tactisch niveau als lid van het Managementteam (MT). Daarnaast neem je deel aan project- en werkgroepen en je treedt zo nodig op als projectleider. Je werkt zelfstandig, binnen kaders, waarbij voortgangsbewaking en prioriteitstelling naar eigen inzicht plaatsvindt.  

Je ontvangt hiërarchisch leiding van de directeur zorg.  Je geeft leiding aan een aantal teams in het primair proces. 

Wie zijn wij?  
De Trans biedt zorg en diensten aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit kan op allerlei vlakken: Wonen, werken, kinderdagcentrum of dagbesteding.  

Wij vinden het belangrijk dat onze zorg aansluit bij de wensen van de cliënt. Samen met de cliënt maken wij dan ook een ondersteuningsplan, waarin onder andere de wensen van de cliënt zijn opgenomen. De Trans begeleidt ruim 850 cliënten. Ongeveer 1100 medewerkers zetten zich dagelijks in om de zorg en begeleiding voor cliënten zo goed mogelijk te organiseren. We hebben een divers zorgaanbod, met diverse doelgroepen; MVG, EMB, LVB, Ouderen en Kind & Jeugd.  

Wij zoeken friskijkers!  
Want in ons werk draait het maar om één ding: de beste zorg voor de cliënt en onze medewerkers. En wij geloven dat daar maatwerk en beweging voor nodig is. Daarom zoeken we collega’s die kritisch durven zijn, elkaar opzoeken en samen onze zorg naar een hoger niveau willen tillen. Collega’s die willen innoveren en durven te doen. Ben jij zo’n friskijker in de zorg? Beoefen jouw vak als zorgprofessional en bouw ook mee aan onze organisatie! 

Wie ben jij?  

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur door een gerichte hbo-opleiding aangevuld met een managementopleiding;  

 • Je hebt ruime ervaring als leidinggevende; 

 • Je hebt kennis van procedures en protocollen die betrekking hebben op de zorg en ondersteuning van de eenheid en die betrekking hebben op teams/organisatieonderdelen waar een functionele relatie mee bestaat;   

 • Je bent een sterke persoonlijkheid en je bent gewend om resultaatgericht te werken  

 • Je hebt geduld en doorzettingsvermogen bij het leidinggeven, adviseren en doorvoeren van veranderingen; 

 • Je hebt gevoel voor systematiek en ordelijkheid met betrekking tot de bedrijfsvoering;  

 • Je bent integer en betrouwbaar i.v.m. de omgang met vertrouwelijke gegevens van cliënten en personeel en van organisatieontwikkelingen; 

 • Je bent communicatief vaardig en representatief in verband met de in- en externe contacten en het vertegenwoordigen van de organisatie in het kader van acquisitie;  

 • Je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten; 

 • Triple- C is een pré.  

  

Wat krijg je van ons?  

 • Een vast dienstverband van 32-36 uur (proeftijd 2 maanden);  

 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 60. Salarisrange 3.586,- tot 5.214,- bij fulltime dienstverband; 

 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en een eenmalige jaaruitkering van 1,5%; 

 • Laptop en smartphone van de zaak; 

 • FiscFree®! Hiermee kun je via je brutosalaris (en vakantietoeslag en 13e maand) korting krijgen op bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon en laptop, maar ook op je sportcontributie, weekendjes weg, bol.com en Coolblue. 

 • Uitgebreid introductieprogramma gericht op management in de zorg;   

 • Persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt toegang tot GoodHabitz met meer dan 100 online trainingen. Daarnaast bieden De Trans en Espria vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen!  

  

Geïnteresseerd?   

Stuur snel je CV en motivatie naar recruitment@detrans.nl 

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Geert Bos, Directeur Zorg geert.bos@detrans.nl en voor vragen over de sollicitatieprocedure met Alkina Hajes, Recruitment adviseur recruitment@detrans.nl 

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor maandag 13 november van 13.00 tot 15.00 uur en maandag 20 november van 12:00 tot 16:00 uur. 

Een assessment maakt deel uit van de procedure.  

Het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure de Trans.