Verzorgende IG wooncentrum Groningen

Wil jij jouw kennis en vaardigheden inzetten voor cliënten van De Noorderbrug?

Jouw functie
Geen dag is hetzelfde. Met het team ben jij als begeleider A verantwoordelijk voor de goede medische zorg en begeleiding voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronisch neurologische aandoeningen of een spierziekte zoals de ziekte van Duchenne. De zorg en begeleiding gebeurt volgens het SamenWerkplan waarin afspraken zijn gemaakt op basis van de wensen van de cliënt en in samenspraak met de cliënt. Jij ondersteunt in alle algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-handelingen). Je bouwt aan de professionele relaties met onze bewoners, met begrip voor hun situatie. Samen met je collega’s zorg je voor een fijne, vertrouwde woonomgeving.

Het wooncentrum Groningen
Het wooncentrum Groningen is één van de grotere woonlocaties van De Noorderbrug. Er wonen cliënten met diverse ziektebeelden zoals NAH, Parkinson, Multiple Sclerose, Spina Bifida, de ziekte van Duchenne en de ziekte van Huntington. De cliënten wonen op zes verschillende verdiepingen waardoor de grootte van het wooncentrum onderverdeeld is en het wonen kleinschaliger wordt gemaakt. Elke verdieping heeft een eigen team met medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de zorg, begeleiding en ondersteuning.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?
Een rustige, stressbestendige en gemotiveerde medewerker die ervaring heeft met zorg gecombineerd met begeleiding. Jij hebt affiniteit met de doelgroepen van De Noorderbrug. Daarnaast:

 • je bent in het bezit van een mbo diploma Verzorgende IG
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • je hebt ervaring met risicovolle en voorbehouden handelingen
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen psychiatrie
 • je signaleert zorgvragen en hebt een probleemoplossend vermogen
 • jij hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)


Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd, 24 - 28 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.920,00 tot maximaal € 2.853,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekering
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot 5 juli 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sallina Prins, teamcoach Groningen, op telefoonnummer 06 30669791 of met Ellen Bloem, teamcoach Groningen, op telefoonnummer 06 82974471.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.