Projectleider -Verbetering eetervaring-

’s Heeren Loo De Noorderbrug zoekt een projectleider met ervaring in het werken in/met een instellingskeuken, verandertrajecten en een passie voor lekker en gezond eten!

Waar
ga je werken?
Je gaat werken voor de diverse locaties van ’s Heeren Loo De Noorderbrug. De Noorderbrug is er voor specialistische begeleiding en behandeling van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), doofheid met complexe problematiek of chronische neurologische aandoeningen. Je kunt hier meer lezen over het zorgaanbod van De Noorderbrug.

Dit ga jij doen

- In afstemming met de Managers Zorg ga je per locatie een locatie-verbeter-plan maken. Je inventariseert de huidige situatie en formuleert de gewenste eindsituatie.

- Met de huidige leverancier gaan we “Hybride koken”, je coördineert trainingen voor de medewerkers die het koken vorm gaan geven

- Je onderzoekt in overleg met onze gedragsdeskundigen hoe onze cliënten kunnen worden betrokken bij de maaltijdbereiding en zorgt ervoor dat de afspraken hierover worden geïmplementeerd.

- Je stemt af met de programmamanager dagbesteding of en zo ja hoe de talentencentra kunnen participeren bij de maaltijdvoorbereiding of het koken.

- Je monitort de voortgang van het project en de tevredenheid van de bewoners, door het doen van een nulmeting, en na 9 en 18 maanden een enquête

Je kan terugvallen op de leden van de werkgroep ‘koken’ en je werkt nauw samen met de kwaliteitsfunctionaris. Je schakelt veelvuldig met de managers zorg, die vanuit hun functie verantwoordelijk zijn en blijven voor de maaltijdbereiding en het koken op hun locaties. De projectleider legt verantwoording af aan de regiodirecteur De Noorderbrug.

Dit bieden wij:

  • een contract voor de duur van 18 maanden, 24 uur
  • salariëring conform de cao-gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 55 (minimaal € 2853,- tot maximaal € 4211,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekering
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Dit ben jij:

  • jij hebt aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau
  • je hebt ervaring in projectmatig werken en verandertrajecten
  • jij hebt kennis van voeding en werkervaring met voeding in een zorginstelling
  • jij kan op verschillende niveaus en met verschillende functionarissen in een organisatie n communiceren en samenwerken


Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Reageren

Enthousiast? Je kan solliciteren tot uiterlijk 2 december 2021. Dat kan door je cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier naar ons toe te sturen.

Kunnen we je verder helpen?
Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Lineke de Bruin, 06 57419090, op ma, di, do, vrij of met Jojanneke Oldenburger, 06 82544125, op di, woe, do.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.