Planner behandeldienst/ administratief medewerker

Werk jij graag analytisch en oplossingsgericht ten behoeve van en samen met een behandelteam? Is het ontwikkelen van tools en stroomlijnen van (complexe) logistieke processen een uitdaging waar jij je graag in vast bijt? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.

Jouw functie
Als planner ontwikkel jij een planningssystematiek zodat agenda’s van behandelaren en programma’s van cliënten efficiënt gevuld kunnen worden. Zo zorg jij dat cliënten de juiste zorg, op het juiste moment op de juiste plaats kunnen krijgen. Je werkt hierin nauw samen met de behandelaars. Na het opzetten van de planningssystematiek is er voldoende te ontwikkelen in samenhang met andere projecten.
Naast de planningstaken verzorg je de administratieve taken die voortvloeien uit de behandeling: brieven aan cliënten, opstellen dienstverleningsovereenkomsten, klaarzetten vragenlijsten, genereren van management info etc. Je bewaakt het in- en uitstroomproces en werkt daarin samen met medewerkers intake, behandelaren, cliënten-administratie en ICT.
Je werkt graag samen, je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed omgaan met de belangen van cliënt, behandelaar en organisatie. Jij kunt meerdere ballen tegelijk in de lucht houden en je schakelt snel. Binnen een continu bewegende omgeving weet je de balans te vinden tussen het creëren en behouden van een stevige basis en het vinden van oplossingen bij nieuwe vraagstukken.
Je werkt voor de behandeldienst Advisium van ’s Heeren Loo – regio De Noorderbrug. Het grootste deel van de planning is gericht op de ambulante, extramurale cliënten die binnen het programma Hersenz worden behandeld. Echter zorg je er ook voor dat de intramurale cliënten goed ingepland worden.

Over Hersenz en De Noorderbrug
Hersenz is een behandelprogramma dat landelijk wordt aangeboden door 13 verschillende zorgaanbieders aan extramurale cliënten in de chronische fase van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). In de 3 noordelijke provincies biedt De Noorderbrug deze interdisciplinaire behandeling. De behandeling wordt gegeven door verschillende disciplines: psycholoog, cognitief behandelaar, fysiotherapeut, psychomotorische therapeut, beeldend therapeut, muziektherapeut, afasietherapeut, bewegingsagoog. De GZ-psycholoog voert als regiebehandelaar de regie over de behandeling. Er wordt zowel groepsbehandeling als individuele behandeling geboden. De behandeling is systeemgericht. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van e-health, met online modules, digitale hulpmiddelen en online behandelrapportage. We werken volgens landelijke behandelprogramma’s en kwaliteitsrichtlijnen.
Bekijk ook onze site www.noorderbrug.nl voor informatie over het totale zorgaanbod van De Noorderbrug. De Noorderbrug is per januari 2021 een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4
 • je hebt werkervaring als planner, bij voorkeur in de zorg
 • je bent vaardig met planningstools en Excel
 • je bent communicatief sterk, je bent een teamspeler
 • je hebt goede analytische vaardigheden en je werkt nauwkeurig.
 • je werkt mens- en oplossingsgericht
 • je houdt van uitdaging en kunt omgaan met dynamische processen
 • je kunt draagvlak creëren voor een gezamenlijke aanpak
 • je bent een aanpakker en ontwikkelt graag iets nieuws 

Bij indiensttreding dient er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Wij bieden jou

 • een contract voor een jaar met de intentie tot verlenging, 32 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.085,- tot maximaal € 3.189,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheid tot deelname collectieve verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot 20 april 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief. De sollicitatiegesprekken vinden plaats woensdag 21 april en donderdag 22 april.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Grietha Naber, programmamanager Hersenz, 06-23650966.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.