Gedragswetenschapper NAH en Huntington

Wil jij vol inspiratie en met jouw kennis het beste halen uit de mogelijkheden van volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een chronische neurologische aandoening? Zie jij de mogelijkheden die een cliënt heeft?

Waar ga je werken?
Je gaat als gedragswetenschapper NAH en Huntington werken voor twee afdelingen binnen het wooncentrum Groningen van 's Heeren Loo De Noorderbrug. Op één afdeling wonen cliënten met de ziekte van Huntington, op de andere mensen met NAH en/of chronisch neurologische aandoeningen. Bij deze aandoeningen kunnen er ook hulpvragen zijn op het cognitieve, emotionele, sociale, gedrags- en/of systemisch aspect. Als gedragswetenschapper maak je deel uit van de vakgroep gedragswetenschappers van de behandeldienst Advisium van 's Heeren Loo De Noorderbrug.

Dit ga je doen
Als gedragswetenschapper, tevens hoofdbehandelaar, ben je verantwoordelijk voor de cliëntinhoudelijke zorg en begeleiding, in samenwerking met het gehele team van begeleiders en verpleegkundigen. Je komt tot een goede beeldvorming van de cliënt, waarna je passende ondersteuning, begeleiding en behandeling voor de cliënt in kan zetten. Denk hierbij o.a. aan fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en overige (para)medici. Jij hebt hierin een coördinerende en mediërende rol, je zet de passende behandeling in en/of adviseert medewerkers bij vragen rond specifieke individuele (gedrags-) problemen Ook kan het zo zijn dat jij zelf behandeling aan een cliënt biedt.

Dit bieden wij
  • Een tijdelijk contract van 1 september 2022 tot 1 april 2023 voor 28 uur.
  • Salariëring conform de cao-gehandicaptenzorg, FWG-functiegroep 60 (minimaal € 3.374,- tot maximaal € 4.905,- bruto per maand bij een fulltime (36 uur) dienstverband).
  • Na deze tijdelijke periode kijken wij met jou naar een vervolg binnen 's Heeren Loo De Noorderbrug.
  • Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen.
  • Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Dit ben jij
  • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met genoemde doelgroepen van De Noorderbrug.
  • Je hebt kennis van de diagnostiek en behandelinterventies voor cliënten met NAH en neurologische ziektebeelden in combinatie met bijkomende problematiek.
  • Jij bent tactvol en je hebt overtuigingskracht.
Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Sollicitatieprocedure
Enthousiast?
Je weet het al, deze functie wil jij graag. Solliciteer dan direct.

Kunnen we je verder helpen?
Heb je misschien nog een vraag? Neem dan contact op met Ellen Bloem, manager zorg wooncentrum Groningen, 06 8297447 of Koen Kieneker, manager Advisium 's Heeren Loo De Noorderbrug, 06 30696705.

Je kan ook vrijblijvend contact opnemen met Octavia Siertsema, medewerker recruitment, 06 30705802.

Reageer op deze vacature