Begeleider NAH

''Vind je het fijn om mij te helpen met de beademing? Breng je als begeleider een positieve energie mee naar onze huiskamer? Werk je graag samen in een team vol met toppers?'' Kom dan werken met onze bewoners met niet-aangeboren hersenletsel.

Waar ga je werken?
Ons wooncentrum met 24-uurszorg is gevestigd in het zuiden van Groningen. Het gebouw heeft meerdere verdiepingen met op de begane grond een Talentencentrum. Je komt te werken in een fijn team met een agogische, verpleegkundige en verzorgende achtergrond.

Wie ga je helpen?
Als begeleider ga je onze bewoners met niet-aangeboren hersenletsel ondersteunen in de leeftijd van 20 - 51 jaar. De ziektebeelden zijn variërend (denk aan Spina Bifida, Parkinson, Multiple Sclerose, Cerebrale Parese en de spierziekte van Duchenne). Door hun ziekte hebben ze een onzekere toekomst en zijn ze veelal afhankelijk van jou in de dagelijkse levensverrichtingen, maar desondanks dat staan ze volop in het leven!

Hoe ga je helpen?
Het verlenen van intensieve zorg zal een groot onderdeel worden van je takenpakket (o.a. werken beademing en tilliften). Je hebt een grote verantwoordelijkheid, want je moet snel en acuut kunnen handelen. Ben je nog niet zo ervaren met intensieve ADL? Geen probleem! Bij ons bestaat de mogelijkheid om intern te worden opgeleid.

Verder bestaan de dag-, avond- en nachtdiensten uit 8-uursdiensten. Dit betekent dat je niet alleen tijdens de avond- en ochtendpieken moet werken, maar ook daaromheen tijd hebt om de bewoners te leren kennen (bijvoorbeeld tijdens een spelletjes- of filmavond).

Omdat we een fijne sfeer hebben op de groep en onderling met de collega's, waarderen we dat je een eigen positieve energie meebrengt naar werk. Dit betekent dat je weet wat hard werken is, maar ook dat je van gezelligheid houdt met de bewoners én met je collega's.

Dit bieden wij
 • Een contract voor onbepaalde tijd (20 - 28 uur).
 • Salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 2.110,00 tot maximaal € 3009,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband van 36 uur).
 • Een eindejaarsuitkering van (8,33%), vakantietoeslag (8%), en onregelmatigheidstoeslagen.
 • Opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen.
 • Extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren om werk en privé te kunnen combineren.
Dit ben jij
 • Je hebt minimaal een MBO-3 opleiding afgerond gerelateerd aan de zorg of je bent een student HBO-V.
 • Je hebt ervaring met of interesse voor technische ADL/vpk-handelingen (o.a. beademing en tilliften).
 • Je bent positief ingesteld en houdt van een lolletje.
 • Je hebt veel geduld voor de bewoners die moeite hebben met communiceren.
 • Je wilt onderdeel worden van een leuk en fijn team.
Sollicitatieprocedure
Je kunt solliciteren via onderstaand sollicitatieformulier. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ellen Bloem, Manager Zorg, op telefoonnummer 06 82 97 44 71.

Reageer op deze vacature