Mbo-verpleegkundige Doven

Kan jij mij de medische zorg bieden die ik nodig heb? Wil jij investeren in mij? Wil jij naar mij kijken, luisteren wat mijn zorgvraag is?

Waar ga je werken?
Je gaat werken in het wooncentrum voor Doven en Slechthorenden in Groningen van 's Heeren Loo De Noorderbrug.
Ons wooncentrum is gelegen aan de Grote Beerstraat, met daarbij het Talentencentrum voor Doven en Slechthorenden aan de Draakstraat in Groningen. Onze cliënten wonen in het wooncentrum en daarnaast zijn er een aantal cliënten die buiten het wooncentrum wonen maar ook 24-uurs zorg van ons ontvangen. We bieden verschillende zorgvormen aan. Bij elke zorgvorm verschilt de behoefte van nabijheid van begeleiding en zorg.

Wie ga je helpen?
De problematiek verschilt per cliënt; naast doof-/slechthorendheid kan er bijvoorbeeld sprake zijn van psychiatrie, een verstandelijke beperking, lichamelijke problematiek, ontwikkelingsstoornis en/of een visuele beperking.

Hoe ga je helpen?
Samen met jouw collega's in het team sta jij klaar om goede zorg en begeleiding te geven. Je verleent verpleegkundige zorg op basis van wensen van de cliënt en maakt daarbij gebruik van je professionaliteit en je deskundigheid. Je ondersteunt en assisteert bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Jij gaat nauw samenwerken met de hbo-verpleegkundige en je hebt een signalerende en uitvoerende rol op het gebied van de verpleegkundige handelingen en bijzondere verrichtingen. Specifieke taken op verpleegkundig gebied, zoals medicatie beheer, wondplannen maken, etc., horen bij jouw werkzaamheden.
Je werkt in een team met onder andere een hbo-verpleegkundige, begeleiders (divers geschoold), gedragswetenschapper en je leidinggevende. De Noorderbrug biedt 24-uurs zorg, jouw diensten kunnen dag-, avond- en slaapdiensten zijn.

Dit bieden wij
  • een contract voor onbepaalde tijd, 24 - 28 uur per week, voldoe je nog niet aan de opleidingseis (NGT) dan start je met een jaarcontract
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg minimaal € 2.025,- en maximaal € 2.993,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
Dit ben jij
  • je bent in het bezit van een mbo-diploma Verpleegkunde (niveau 4)
  • je bent bereid Nederlandse Gebarentaal (NGT) te leren of je beheerst de NGT
  • jij hebt bij voorkeur ervaring en/of kennis van doofheid, slechthorendheid en de dovencultuur
  • je hebt ervaring in het bieden van verpleegkundige zorg, risicovolle en voorbehouden handelingen en persoonlijke verzorging
  • je bent flexibel om in wisselende diensten mee te draaien in de 24-uurs zorg
Mensen met een auditieve beperking worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Sollicitatieprocedure
Enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct! Graag ontvangen wij je cv en je motivatiebrief.

Kunnen we je verder helpen?
Wil je meer weten over deze vacature dan kun je whatsappen of bellen met Anke 't Mannetje, manager zorg, op 06 57133909.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of welke mogelijkheden er nog meer zijn? Neem dan contact op met Octavia Siertsema, recruiter, op 06 30705802.

Reageer op deze vacature