Activiteitenbegeleider MVG

"Wil jij mij een zinvolle invulling van mijn werkdag bezorgen? Maar wil jij het team dat mij ondersteunt ook door laten ontwikkelen met dagbestedingsactiviteiten? Ben jij de persoon die meedenkt in mogelijkheden en kansen?"

Jij als Begeleider dagbesteding MVG
Jij als begeleider dagbesteding MVG kan komen te werken op onze 's Heeren Loo locatie in Delfzijl. Hier wonen verdeeld over drie groepen, 22 cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag en een laag ontwikkelingsniveau. De nadruk ligt op begeleiden. De cliënten hebben behoefte aan ondersteuning bij ADL, maar over het algemeen redden ze zichzelf. De zorgvragen verschillen per cliënt, maar bij iedere cliënt is er behoefte aan vertrouwen. We spelen in op de zorgvraag van de cliënten op het gebied van wonen, werken, vrijetijdsbesteding en zorg voor henzelf en de omgeving.

Hoe ga je helpen?
Jij bent als begeleider dagbesteding MVG het aanspreekpunt met betrekking tot de dagbesteding. Jij stelt samen met de begeleiders van de locatie een activiteitenplan op en je werkt samen met je collega’s aan leer- en werkdoelen binnen de dagbestedingsgroep in Delfzijl. Als begeleider dagbesteding word je elke dag uitgedaagd om goed naar de cliënten, het netwerk en het team te kijken. Dit maakt dat jij soms stevig in je schoenen moet staan met een groot empathisch vermogen. Jij zorgt ervoor dat de begeleiders en cliënten jou weten te vinden met vragen. Jij bent hét aanspreekpunt voor het team en coördineert waar nodig. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om bijvoorbeeld competenties en vaardigheden aan te leren bij zowel cliënt als het team.

Daarnaast ondersteun je ook de begeleiders op de woning. Dit kan met verschillende taken zijn. Zo kan het voorkomen dat je de cliënten ondersteunt met ADL-taken. Maar ook kan je gevraagd worden te helpen bij het plaatsen van bestellingen voor de locatie. Dit maakt dat het werken in deze functie erg divers is want jij mag je bezig houden met verschillende taken op deze locatie.

Dit ben jij
Zorgen voor duidelijke grenzen én succesmomenten is jouw talent. Je hebt een relevante afgeronde zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 (Bijvoorbeeld richting activiteitenbegeleiding of maatschappelijke zorg). Daarnaast heb jij aantoonbare ervaring met het opzetten en uitvoeren van activiteitenbegeleiding in de dagbesteding. Jij staat stevig in je schoenen en hebt een groot empathisch vermogen. Door je ervaring weet je hoe je met deze diverse en kwetsbare doelgroep met moeilijk verstaanbaar gedrag om moet gaan. Jij zorgt ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties en vaardigheden aan te leren.

Deze functie is niet alleen van maandag tot vrijdag, tussen 8:30 en 15:30 uur maar vragen wij je ook daarbuiten beschikbaar te zijn. Wil je meer dan 24 uren in je contract? Dan gaan wij graag met je in gesprek om te kijken of dat kan!

Dit bieden wij
  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2537 euro en 3432 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo
’s Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen ’s Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als Activiteitenbegeleider MVG?

Bel, app of mail met Stefan Oortwijn (recruiter) op telefoonnummer:+31657978280 of e-mailadres: stefan.oortwijn@sheerenloo.nl om een kennismaking in te plannen!

#LI-SO1

Reageer op deze vacature