Coördinator Onderhoud

Ben jij dé verbindende schakel in een goed verloop van het totale technische onderhoud? Ga jij voor een schoon, heel, veilig en gastvrije leefomgeving van onze cliënten? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in een dynamische organisatie!

Waar ga je werken?
's Heeren Loo biedt door heel Nederland ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Op ons woonzorgpark in Apeldoorn en binnen de verschillende woonlocaties door de regio wonen mensen met een beperking. Het Facilitair Steunpunt voor de regio's Apeldoorn, Oost-Nederland en Geeuwenbrug is o.a. verantwoordelijk voor het onderhoud van deze locaties. Voor de afdeling onderhoud zijn we op zoek naar een gedreven Coördinator. Het werkgebied van de Coördinator Onderhoud bestaat uit de zorgregio's Oost-Nederland. Je werk locatie zal hoofdzakelijk zijn in Deventer en Geeuwenbrug

Het team Facilitair bestaat uit twintig enthousiaste collega's. We hechten veel waarde aan een fijne werksfeer en staan altijd voor elkaar klaar.

Hoe ga je helpen?
Als coördinator onderhoud stel je het noodzakelijke (bouwtechnische) onderhoud vast. Je richt je op de coördinatie en uitvoering van al het technisch onderhoud. Je analyseert, inventariseert en coördineert dit onderhoud voor en met onze klanten. Je verwerkt storingsmeldingen tot werkopdrachten voor externe partijen of collega's. Je geeft functioneel sturing aan technisch medewerkers. Je legt verantwoording af aan de locatiemanager door het genereren van managementinformatie, doet verbetervoorstellen, maakt planningen en begrotingen. Daarnaast adviseer je de locatiemanager welke werkzaamheden opgenomen moeten worden in het Lange Termijn Onderhoudsplan.

Een uitdagende en afwisselende functie waarin je jouw vakkennis kan inzetten voor onze cliënten!

Dit bieden wij
  • Een contract als coördinator onderhoud voor 32-36 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.728,- en maximaal € 3.894,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%
  • Om je de kans te geven te blijven groeien in je eigen ontwikkeling. Investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
Je beschikt over een afgeronde bouwtechnische MBO+/HBO opleiding. Daarnaast verwachten we van je dat je:
  • Affiniteit hebt met onze doelgroepen
  • In bezit van rijbewijs B
  • Kennis hebt van Word, Excel, Planon (bij voorkeur) en ben je goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving.
  • Kwaliteitsgericht, betrouwbaar en creatief bent
We zijn op zoek naar iemand die woonachtig is in de Stedendriehoek Apeldoorn-Deventer-Zwolle

Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over de functie als coördinator onderhoud? Neem dan gerust contact op met Ronald Besaris, Locatiemanager, via telefoonnummer 06-52 53 83 17 of met Bram Spanjersberg, recruitment, via telefoonnummer 06 - 51 72 52 20.

Als je interesse hebt in deze vacature zouden we naast je cv ook graag een motivatiebrief ontvangen.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 19 december.

Reageer op deze vacature