Begeleider dagbesteding

"Help je mee aan een veilige woonomgeving waar ik mij prettig en thuis voel? Kijk je samen met mij hoe ik mijn dag zinvol kan invullen? Wil jij investeren in een duurzame relatie met mij, maar ook met mijn ouders, broers en zussen?"

Waar ga je werken?
Ons Huis is een initiatief van ouders, broers en zussen die een huis zijn gestart voor hun kinderen/broer/zus. Er is per bewoner een persoonsgebonden budget toegekend waarmee dit initiatief wordt gerealiseerd. De ouders, broers en zussen hebben ervoor gekozen de zorg en begeleiding van hun kinderen/broer/zus in te kopen bij 's Heeren Loo. Dit betekent dat alle medewerkers die binnen Ons Huis werken in dienst zijn bij 's Heeren Loo.

Binnen Ons Huis willen we het leven zo normaal mogelijk inrichten. 'Normaal' betekent enerzijds een veilige omgeving met veel mogelijkheden voor de noodzakelijke, extra zorgbehoeften, dagbesteding en recreatie. Anderzijds betekent 'normaal' voor ons een kleinschalig en echt gezellige woning met huiselijke, ontwikkelingsgerichte zorgverlening en veel privacy.

Vanaf heden hebben we ervoor gekozen voor 2 cliënten dagbesteding deels aan huis aan te bieden. Als begeleider ga samen met cliënten hun ochtend en middag actief invullen. We zoeken iemand voor 3 dagen per week. 2 dagen van 10:00 uur tot 13:00 uur en een dag van 10:00 tot 14:00 uur. Het worden vaste werkdagen die deels in overleg met jou worden vastgesteld. De uren kunnen in de toekomst uitgebreid worden als meer cliënten dagbesteding aan huis krijgen

Wie ga je helpen?
Als begeleider ga je werken met onze 8 (jong)volwassenen cliënten (22 - 59 jaar) met een ernstig (meervoudige) beperking. Een enkeling maakt buitenshuis gebruik van een rolstoel. Op de woning bieden we 24 uurszorg. Jij komt gericht voor de dagbesteding. Je houdt je met name bezig met bedenken en invullen van een zinvolle dag invulling. De uitvoering van je werkzaamheden gaan in nauw contact en overleg met de ouders, broers en zussen.

Hoe ga je helpen?
Als begeleider ga je samen met de cliënten hun ouders, broers en zussen kijken welke activiteiten het beste aansluiten bij de cliënten. Je kunt hierbij denken aan een bezoek aan de inovatieruimte, knutselen, snoezelen, koken. Een van de activiteiten die veelvuldig ondernomen wordt is samen met hen zwemmen. Onze cliënten hebben geen taxi pas dus alle activiteiten buitenshuis worden met eigen vervoer ondernomen. Uiteraard krijg je hiervoor een vergoeding.

Dit bieden wij
 • Een unieke werkplek waar je écht de verbinding aan kunt gaan met de bewoners en zijn/haar familie.
 • Een leuke baan waarin je al je creativiteit kwijt kan.
 • Vaste werkdagen.
 • Een contract voor 7 maanden. Daarna gaan we samen onderzoeken of deze invulling passend is bij de vraag van de cliënten. Uiteraard bespreken we tijdig of we dit gaan verlengen en of/ wat eventuele andere mogelijkheden bij 's Heeren Loo zijn.
 • De ruimte door te groeien en je te ontwikkelen in je vak met training en scholing.
 • Een vaste eindejaarsuitkering (lees: 13e maand) van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%
 • Jaarlijks ontvang je extra PBL-uren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven jouw wettelijke vakantie-uren.
Dit ben jij
 • Je hebt een afgeronde mbo zorgopleiding op minimaal niveau 3.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking.
 • Je kunt creatief kijken naar kansen en activiteiten op maat aanbieden.
 • Je vindt het leuk om vanuit nauwe samenwerking met je collega's en de familie/verwanten zorg te verlenen, waarbij je mee kan bewegen maar ook jezelf kunt blijven.
Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over deze vacature en/ of het werken bij 's Heeren Loo dan komen we graag met je in contact. Je bent welkom om een kennismakingsafspraak in onze agenda's te plannen. We hebben hiervoor een aantal mogelijkheden. Je kunt hier een belafspraak inplannen. Maak je liever persoonlijk kennis? Dat kan natuurlijk ook; Door middel van een wandeling over het terrein (klik hier) Of voor een kop koffie en een goed gesprek bij ons in de Brasserie (meer info hier) Je mag natuurlijk je ook je contactgegevens achterlaten dan nemen wij contact met jou op.

Voor direct contact, bel je met Ilona Zwanikken (Meewerkend coördinator) 06 - 29 14 19 12

De gesprekken staan gepland in de week van 28 november 2022. Op 28 november hoor je of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Reageer op deze vacature