Beleidsmedewerker

Zet jij je graag in voor een beter leven voor cliënten en zorgprofessionals? Spreekt jou daarnaast een dynamische werkomgeving aan? En kan jij dit vertalen naar een goed regionaal beleid? Dan zoeken wij jou!

Waar ga je werken?
Jij gaat als regionaal beleidsmedewerker aan het werk op het regionaal kantoor in Groningen. Je maakt onderdeel uit van een klein team van beleidsmedewerkers met ieder een eigen portefeuille. Daarnaast ben je de schakel tussen het landelijk Advisium zorgbeleid van 's Heeren Loo en de regio, waarbij jij De Noorderbrug en haar doelgroepen vertegenwoordigd.

's Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking. Dat doen wij al meer dan 125 jaar op basis van onze kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Zo helpen we mensen verder. Sinds 2 jaar is De Noorderbrug een regio van 's Heeren Loo. De Noorderbrug is ruim 50 jaar specialist voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) en doofheid met complexe problematiek. Daarnaast helpt De Noorderbrug mensen met chronische neurologische aandoeningen, zoals de ziekte van Huntington en Duchenne. We behandelen en begeleiden cliënten zowel thuis als in één van onze Woon- en Talentencentra.

Wat ga je doen?
Jij als regionaal beleidsmedewerker weet goed verbinding te leggen met verschillende disciplines in zowel de eigen organisatie als daarbuiten. Jij zit voor en neemt deel aan diverse overleggen en project- en werkgroepen. Je signaleert, adviseert en implementeert. Als regionaal beleidsmedewerker ben jij in staat om projecten en thema's te vertalen naar acties en doelen en vervolgens dit te coördineren of te ondersteunen. Hierbij zoek je continu de afstemming met betrokkenen en belanghebbenden. Je stuurt op (kwaliteits)resultaten en durft daarbij gevraagd maar ook ongevraagd advies te geven. Je rapporteert direct aan de regiodirecteur en werkt nauw samen met de managers zorg en andere betrokkenen.

Dit bieden wij
 • We bieden jou een contract voor 28 - 32 uur.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.374,- en maximaal € 4905,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je opleiding en werkervaring als beleidsmedewerker.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie per jaar op basis van 36 uur per week.
 • 57 uur Persoonlijk Budget Levensfase (PBL) per jaar op basis van 36 uur per week. Die je bijvoorbeeld kan inzetten als extra vakantie-uren.
 • Als grootste zorgaanbieder in de gehandicaptenzorg van Nederland kun je profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij
 • Je hebt een relevante afgeronde HBO en/of WO-opleiding. Bij voorkeur heb je kennis van de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en een complexe zorgvraag.
 • Je neemt verantwoordelijkheid, kan draagvlak creëren, kunt goed samenwerken op verschillende organisatieniveaus (schriftelijk én mondeling) en weet hoe je jouw netwerk het beste benut.
 • Je bent proactief, procesmatig en analytisch
Sollicitatieprocedure
Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

Heb je vragen over deze vacature van regionaal beleidsmedewerker? Neem dan contact op met Anneroos Vos (Beleidsadviseur) via 06 - 10 90 18 19 of met Jannet Brontsema (Adviseur Kwaliteit & Zorgbeleid) via 06-234 86 374.

Reageer op deze vacature