MBO Verpleegkundige Hoogeveen

In deze bijzondere tijd ben jij belangrijker dan ooit. Niet alleen geef jij verpleegkundige zorg aan de cliënten, je biedt samen met je collega’s ook ondersteuning op het sociaal emotioneel vlak.

Dit ga jij doen
Als MBO Verpleegkundige bied je op de woonlocatie zorg en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je verleent verpleegkundige zorg op basis van wensen van de cliënt en maakt daarbij gebruik van je professionaliteit en je deskundigheid. Je ondersteunt en assisteert bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Jij gaat nauw samenwerken met de HBO verpleegkundige en je hebt een signalerende en uitvoerende rol op het gebied van de verpleegkundige handelingen en bijzondere verrichtingen. Specifieke taken op verpleegkundig gebied, zoals medicatie beheer, wondplannen maken, etc., horen bij jouw werkzaamheden. Je werkt in een team met onder andere een HBO verpleegkundige, begeleiders (divers geschoold), gastvrouwen/-heren en je leidinggevende (de teamcoach van de locatie). De Noorderbrug biedt 24-uurs zorg, jouw diensten kunnen dag-, avond en nachtdiensten zijn.

Wooncentra Hoogeveen
In Hoogeveen hebben we twee woonlocaties met 20 en 8 cliënten. De ziektebeelden en zorgvraag zijn variërend, van niet-aangeboren hersenletsel tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, zoals MS. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.

De Noorderbrug is per april 2020 onderdeel van ’s Heeren Loo. Meer informatie kun je lezen op noorderbrug.nl/sheerenloo.

Waar zijn we naar op zoek?

 • je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verpleegkundige (niveau 4)
 • je hebt werkervaring als verpleegkundige
 • je hebt interesse in en affiniteit met de doelgroepen van De Noorderbrug
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging, risicovolle en voorbehouden handelingen
 • je hebt bij voorkeur kennis en ervaring binnen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of psychiatrie

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Wij bieden jou

 • een contract voor onbepaalde tijd, 24 - 28 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 40 (minimaal € 1.963,- tot maximaal € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve verzekeringen (o.a. ziektekostenverzekering)
 • mogelijkheid voor deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsenplan, fitness-/sportabonnement, aanvullende reiskostenregeling woon-werkverkeer)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anny Hoftijser, teamcoach Assen en Hoogeveen op telefoonnummer 06 30704217.

Reageren
Je kunt tot 18 januari 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief.

De vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.