Helpende voor het Wooncentrum Bedum parttime

’s Heeren Loo De Noorderbrug zoekt 2 nieuwe collega’s voor de gezellige teams in Bedum!

Waar ga je werken?
Op het wooncentrum Bedum van ’s Heeren Loo regio De Noorderbrug wonen 28 mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Multiple Sclerosis of Spina Bifida. Er werken leuke teams (in totaal ongeveer 30 collega's) die volop in ontwikkeling zijn. Het wooncentrum beschikt over een inpandige dagbesteding. Op 28 september gaan wij verhuizen naar een tijdelijke huisvesting: Ter Laan 8 Bedum. Op de huidige locatie, Langs de Lijn 8, vindt ver- en nieuwbouw plaats. De verwachting is dat we per april 2023 weer verhuizen naar deze locatie.

Over De Noorderbrug
Met onze specialistische begeleiding en behandeling leren cliënten omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of chronische neurologische aandoeningen. Alle zorg, behandeling en ondersteuning is erop gericht mensen weer grip te laten krijgen op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van 's Heeren Loo.

Jouw functie
Bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug vinden wij mooi werk voor professionals, waarin zij met passie hun werk uitvoeren, belangrijk. Jij gaat als helpende dit mooie werk doen door ondersteuning te bieden aan cliënten bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Denk hierbij aan eten, drinken, toiletgang, aan- en uitkleden, uit en naar bed helpen en lichamelijke/uiterlijke verzorging. Je doet ook de huishoudelijke taken. De begeleiding is met de cliënt vastgesteld in het SamenWerkplan. Je gaat samenwerken met onder andere begeleiders en verpleegkundigen. De Noorderbrug heeft 24-uurs zorg, jij hebt wisselende diensten. De diensten voor een helpende zijn van 7.00 tot 11.00 of van 16.00 tot 22.00 uur.
De cliënten hebben diverse ziektebeelden, daarnaast kan er bijkomende complexe (psychiatrische) problematiek zijn. Jij vindt dit een uitdaging en je wilt graag bijdragen aan een goed leven voor de cliënten en een prettige sfeer op het wooncentrum.

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd, 12 - 18 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 20 (minimaal € 1.724,00 tot maximaal € 2.439,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Waar zijn wij naar op zoek?
Jij bent een hulpvaardige collega die van aanpakken houdt. Dit ben jij:

 • jij hebt een mbo-opleiding Zorg en Welzijn afgerond met een diploma op minimaal niveau 2
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • je hebt ervaring met til- en hulpmiddelen
 • je hebt ervaring in het ondersteunen en begeleiden van cliënten
 • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in wisselende diensten op alle dagen van de week.

  Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan nu direct! Je kunt tot uiterlijk 7 oktober 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en jouw motivatiebrief.

Kunnen we je verder helpen?
Voor meer informatie over de functie en de woonlocatie kun je contact opnemen met Lucretia Hagenauw - Visser (Teamcoach) op 06 21657298.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Octavia Siertsema (medewerker Werving & Selectie) op 06 30705802.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.