GZ-psycholoog wooncentrum Groningen

Jouw functie
Als GZ psycholoog bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug begeleid, diagnosticeer en behandel (mediërend of individueel) je cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), neurologische ziektebeelden met bijkomende soms complexe problematiek. Dit doe je vanuit een ontwikkelingsgerichte en systemische visie. Naast behandelinhoudelijke verantwoordelijkheden lever je een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg. Je werkt nauw samen met de teamcoach en draagt bij aan het zorginhoudelijk beleid. De diversiteit van de doelgroep maakt dat de zorgvragen van de cliënten variërend en erg uitdagend zijn!
Je werkt niet alleen met cliënten, maar je werkt ook intensief samen met collega’s in de multidisciplinaire teams (o.a. teamcoach, begeleiders, verpleegkundigen). En met overige behandelaren uit de behandeldienst zoals artsen en paramedici. Daarnaast onderhoud je contacten met familie en betrokkenen, als ook met externe behandelaren.
Samen met collega’s (GZ-psychologen, psychologen, orthopedagogen, orthopedagogen-generalisten) vorm je de vakgroep gedragswetenschappers binnen De Noorderbrug. De vakgroep gedragswetenschappers werkt op het gebied van NAH samen met het kennis en expertisecentrum Advisium ’s Heeren Loo.
Binnen deze functie geef jij tevens supervisie en werkbegeleiding aan gedragswetenschappers in opleiding tot GZ-psycholoog.

Waar ga je werken?
Je standplaats is het Wooncentrum Groningen. Dit is één van de grotere woonlocaties van De Noorderbrug. Er wonen cliënten met diverse ziektebeelden zoals NAH, Parkinson, Multiple Sclerose, Spina Bifida, de ziekte van Duchenne en de ziekte van Huntington. De cliënten wonen op zes verschillende verdiepingen. Elke verdieping heeft een eigen team met medewerkers voor de zorg, begeleiding en ondersteuning.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.
De Noorderbrug is per januari 2021 een regio van ’s Heeren Loo. Je gaat deel uitmaken van de behandeldienst van regio De Noorderbrug. Je ontvangt leiding van de manager behandeldienst. De behandeldienst van De Noorderbrug is onderdeel van Advisium, de behandeldienst van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding en de postmaster GZ-psycholoog
 • je hebt minimaal drie jaar werkervaring als GZ-psycholoog
 • je hebt bij voorkeur ervaring met het opleiden van collega’s
 • jij bent een toegankelijke, communicatief vaardige collega die in staat is begeleiders en cliënten te motiveren, stimuleren en weerstand te overwinnen
 • je werkt graag systemisch en multidisciplinair, in de samenwerking ben je transparant, kritisch en in staat om te reflecteren
 • je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroepen van De Noorderbrug
 • je hebt kennis van diagnostiek en behandelinterventies voor cliënten met NAH en neurologische ziektebeelden in combinatie met bijkomende problematiek


Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

 • een contract voor 32 uur, in eerste instantie een jaar met de intentie tot een vast dienstverband
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 65 (minimaal € 3.624,- tot maximaal € 5.476,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheid deelname collectieve verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief. Wij zien uit naar jouw reactie!

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen (ma t/m do) met Felien de Kievit-Blaauwwiekel (gedragswetenschapper) op telefoonnummer 06 57391482 of met Koen Kieneker (RVE manager behandeling) op telefoonnummer 06 30696705.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.