GZ-psycholoog - praktijkopleider

’s Heeren Loo De Noorderbrug zoekt een GZ-psycholoog – praktijkopleider voor de behandeldienst Advisium.

Waar ga je werken?
’s Heeren Loo ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking. De organisatie biedt door heel Nederland hulp, van ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties.

De behandeldienst Advisium ondersteunt cliënten met de inzet van gedragswetenschappers en (para)medische zorg.
De Noorderbrug is er voor specialistische begeleiding en behandeling van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), doofheid met complexe problematiek of chronische neurologische aandoeningen. Je kunt hier meer lezen over het zorgaanbod van De Noorderbrug.
Binnen dit zorgaanbod zal jij grotendeels intramuraal werken en daarnaast extramuraal binnen het behandelprogramma Hersenz. Het behandelprogramma Hersenz wordt landelijk aangeboden door 13 verschillende zorgaanbieders. In de drie noordelijke provincies biedt De Noorderbrug deze behandeling.

Dit ga jij doen
Als GZ psycholoog bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug begeleid, diagnosticeer en behandel (mediërend of individueel) je cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), neurologische ziektebeelden met bijkomende soms complexe problematiek. Dit doe je vanuit een ontwikkelingsgerichte en systemische visie. Naast behandelinhoudelijke verantwoordelijkheden lever je een bijdrage aan de kwaliteit van de zorg. Je werkt nauw samen met de teamcoach en draagt bij aan het zorginhoudelijk beleid. De diversiteit van de doelgroep maakt dat de zorgvragen van de cliënten variërend en erg uitdagend zijn!
Je werkt niet alleen met cliënten, maar je werkt ook intensief samen met collega’s in de multidisciplinaire teams (o.a. teamcoach, begeleiders, verpleegkundigen). En met overige behandelaren uit de behandeldienst zoals artsen en paramedici. Daarnaast onderhoud je contacten met familie en betrokkenen, als ook met externe behandelaren. Samen met collega’s (GZ-psychologen, psychologen, orthopedagogen, orthopedagogen-generalisten) vorm je de vakgroep gedragswetenschappers binnen De Noorderbrug. Binnen de vakgroep wordt samengewerkt aan kennis en expertise. Jij bent als praktijkopleider verantwoordelijk voor de opleiding tot GZ-psycholoog. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan gedragswetenschappers in opleiding tot GZ-psycholoog. Samen met regio Noordoost van ’s Heeren Loo, geografisch nabij onze regio, hebben we de ambitie om de opleiding van GZ-psychologen uit te breiden naar uitvoering van meer (poliklinische) behandeltaken.
Vanuit jouw functie lever je, zowel regionaal als landelijk, een bijdrage aan de beleidsontwikkeling en zorgverlening. Dit doe je door deel te nemen aan commissies, werk- en projectgroepen.

Dit bieden wij:

 • een contract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd
 • salariëring conform de cao-gehandicaptenzorg, FWG functiegroep FWG 65 (minimaal € 3.738,00 tot maximaal € 5.648,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Dit ben jij:

 • je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding en de postmaster GZ-psycholoog
 • je hebt minimaal drie jaar werkervaring als GZ-psycholoog
 • je hebt affiniteit met opleiden en het geven van supervisie en intervisie aan GZ-psychologen in opleiding
 • je hebt kennis van en ervaring met de doelgroepen van De Noorderbrug
 • jij bent een toegankelijke, communicatief vaardige collega die in staat is begeleiders en cliënten te motiveren en te stimuleren
 • je werkt graag systemisch en multidisciplinair, in de samenwerking ben je transparant, kritisch en in staat om te reflecteren


Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. 

Sollicitatieprocedure
We nodigen je graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature.
Je kan reageren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Voor inhoudelijk vragen over de functie kun je contact opnemen met Koen Kieneker, manager Advisium, op 06 30696705.

Voor overige vragen over werken bij De Noorderbrug of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Octavia Siertsema, medewerker recruitment, op 06 30705802.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.