Gastvrouw/-heer wooncentrum Emmen

Jouw functie
De functie gastvrouw/-heer is bij De Noorderbrug een echt betrokken functie. Je maakt deel uit van een team dat begeleiding geeft aan cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of chronische neurologische aandoeningen zoals MS of Parkinson. Jij gaat alle werkzaamheden rondom de maaltijden verzorgen. Dit houdt in de bereiding van de maaltijden, beheren en bestellen van voorraden, controle (diëten), regenereren, uitserveren en de schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Bij de werkzaamheden rondom maaltijden werk je volgens het voedselveiligheidsplan. De werkzaamheden voer je uit in de gemeenschappelijke ruimte van de cliënten, daarom heb jij hier een centrale rol. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de goede sfeer, uitstraling en gastvrijheid. Ook door een gezellig praatje of een luisterend oor bieden. Kortom een veelzijdige functie waarbij jij het verschil kan maken en kan zorgen voor een prettige woonomgeving voor de cliënten.

Waar ga je te werken?
Je komt te werken in het wooncentrum Emmen aan de Mantingerbrink. Alle cliënten hebben een eigen appartement. Er zijn op de locaties groepsmomenten, zoals het eten, avondactiviteiten en de koffiegroep. Deze momenten vinden plaats in de gezamenlijke ruimte.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Wij zoeken een enthousiaste collega die

 • een relevante opleiding heeft op MBO niveau 2
 • kennis heeft van de HACCP richtlijnen en de Veilig Voedsel Agenda
 • werkervaring of affiniteit heeft met de doelgroepen van De Noorderbrug
 • tactvol en hulpvaardig is

  Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.


Wij bieden jou

 • een contract voor onbepaalde tijd, 15 – 20 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 20 (minimaal € 1.671,- tot maximaal € 2.365,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot uiterlijk 12 april 2020 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en een motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anouk van den Berg (Teamcoach Emmen) op telefoonnummer 06 13390794.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt de Noorderbrug niet op prijs.