Gastvrouw/-heer voor Wooncentrum Sneek

Ken jij de HACCP? Ken jij de Veilig Voedsel Agenda? Lees dan snel verder, deze baan is misschien voor jou!
’s Heeren Loo – De Noorderbrug zoekt een gastvrouw/ -heer die van lekker koken houdt en die ervaring heeft met koken voor groepen.

Jouw functie
De gastvrouw/-heer is als het ware het visitekaartje van het wooncentrum en levert een belangrijke bijdrage aan de goede sfeer, uitstraling en gastvrijheid.
De gastvrouw/-heer ontvangt cliënten, bezoekers, leveranciers en verwijst/begeleidt hen naar de juiste plek en verzorgt de koffie en thee volgens afspraak. Ook draagt de gastvrouw/-heer zorg voor alle werkzaamheden rondom de maaltijden, zoals het beheren en bestellen van voorraden, controle (diëten), regenereren, uitserveren en de schoonmaakwerkzaamheden in de keuken volgens de richtlijnen van de HACCP. Je verricht dagelijks huishoudelijke werkzaamheden. Jij werkt samen in een team met begeleiders, verpleegkundigen, gedragswetenschapper en een teamcoach.

Wooncentrum Sneek
Het wooncentrum Sneek staat op een prachtige locatie nabij het water. Er wonen in het wooncentrum 31 cliënten van 33 jaar en ouder. De zorgbehoefte van de cliënten is zeer gevarieerd. Zo wonen er cliënten met nauwelijks fysieke beperking, die vooral op het cognitieve vlak begeleiding nodig hebben. Maar ook cliënten die veel verpleegkundige zorg nodig hebben, maar cognitief zich prima redden.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is per januari 2021 een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • je hebt een diploma op minimaal MBO-2 niveau
 • je hebt kennis van de HACCP richtlijnen en Veilig Voedsel Agenda
 • je hebt een passie voor koken
 • je hebt ervaring met koken voor groepen
 • je bent tactvol en hulpvaardig
 • je bent flexibel inzetbaar gedurende de week


Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou:

 • een functie als oproepkracht, 0-uren contract voor onbepaalde tijd
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 20 (minimaal € 1.724,- tot maximaal € 2.439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekering
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Reageren
Je kunt tot uiterlijk 17 juni 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sjoukje de Glee (Teamcoach) op telefoonnummer 06-57380901.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.