Ervaren verzorgende IG wooncentrum Leeuwarden

Voor de afdeling met intensieve zorg in het wooncentrum Leeuwarden zoekt De Noorderbrug een afgestudeerde verzorgende IG die gaat werken in de functie begeleider A. Wil jij jouw kennis en vaardigheden inzetten voor cliënten?

Jouw functie
Geen dag is hetzelfde. Met het team ben jij als begeleider A verantwoordelijk voor de goede medische zorg en begeleiding voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronisch neurologische aandoeningen of een spierziekte zoals de ziekte van Duchenne. De zorg en begeleiding gebeurt volgens het SamenWerkplan waarin afspraken zijn gemaakt op basis van de wensen van de cliënt en in samenspraak met de cliënt. Jij ondersteunt in alle algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-handelingen). Op deze afdeling wonen jonge mensen, die veelal gebruik maken van een rolstoel en/of beademingsondersteuning hebben. Je bouwt aan de professionele relaties met onze bewoners, met begrip voor hun situatie. Samen met je collega’s zorg je voor een fijne, vertrouwde woonomgeving.

Wooncentrum Leeuwarden
Het nieuwe wooncentrum Leeuwarden bevindt zich aan de Sixmastraat 68 in Leeuwarden. Het is één van de grotere woonlocaties van De Noorderbrug. Wij zoeken nu een begeleider A en/of een mbo-verpleegkundige voor woongroepen die intensieve zorg nodig hebben. Op de woongroepen werken we met multidisciplinaire teams met verpleegkundigen, begeleiders A en begeleiders C, gastvrouw/-heer, gedragswetenschapper en een teamcoach.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.
De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?
Een rustige, stressbestendige en gemotiveerde medewerker die ervaring heeft met intensieve zorg. Jij hebt affiniteit met de doelgroepen van De Noorderbrug. Daarnaast:

 • je bent in het bezit van een mbo-diploma Verzorgende IG
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • je hebt ervaring met risicovolle en voorbe­houden handelingen
 • je hebt eerder gewerkt met tilliften
 • ervaring met beademing is een pre
 • je signaleert zorgvragen en hebt een probleemoplossend vermogen
 • jij hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Wij bieden jou

 • een contract voor onbepaalde tijd, 20 – 24 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.920,00 tot maximaal € 2.853,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Reageren!
Je kunt solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Wil jij een oriënterend gesprek?

Dan kan je contact opnemen met Lineke de Bruin (teamcoach Leeuwarden) op telefoonnummer 06 57419090 (ma, di, do, vrij) of met Lida Griever (teamcoach Leeuwarden) op telefoonnummer 06 82555684.

Heb je vragen over deze vacature, of wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Aarzel dan niet om mij te bellen of te appen, want ik help je graag verder. Mijn naam is Octavia Siertsema, medewerker Recruitment. Je kan me bereiken op 06 30705802.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.