Ergotherapeut Groningen

Ben jij een creatieve ergotherapeut die praktische oplossingen bedenkt voor onze cliënten? ’s Heeren Loo - regio De Noorderbrug zoekt een ervaren ergotherapeut voor de behandeldienst.

Jouw functie
Als ergotherapeut kijk jij wat de cliënt wel kan. Jij kijkt naar oplossingen om de cliënt te helpen in het dagelijkse leven. Je doet onderzoek, kijkt naar oplossingen, bijvoorbeeld de inzet van hulpmiddelen, en adviseert en behandelt de cliënt en zijn omgeving. Behandeling bestaat uit bijvoorbeeld het aanleren van nieuwe vaardigheden om activiteiten (weer) te kunnen uitvoeren. Cliënten van De Noorderbrug hebben veelal mobiliteitsproblemen, jij hebt veel kennis van en ervaring met hulpmiddelen voor bewegen en mobiliteit.
Verder heeft het jouw interesse om bij te dragen vanuit jouw expertise aan toeleiding naar arbeidsparticipatie dan wel een passende dagbesteding.
Je gaat intramuraal werken met de cliënten die bij De Noorderbrug wonen, de focus van de functie ligt eerst in de intramurale zorg. Mogelijk kan vanuit het programma Hersenz jouw bijdrage in de extramurale zorg erbij komen. De Noorderbrug verzorgt het Hersenz programma (www.hersenz.nl ) voor de drie noordelijke provincies. Daarnaast vragen we bereidheid te werken voor locaties in Friesland en Drenthe.

De Noorderbrug
De Noorderbrug is per januari 2021 een regio van ’s Heeren Loo. Je gaat deel uitmaken van de behandeldienst van regio De Noorderbrug. Je ontvangt leiding van de manager behandeldienst. De behandeldienst van De Noorderbrug zal op termijn onderdeel worden van Advisium, de behandeldienst van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • je hebt een afgeronde opleiding ergotherapie
 • je staat in het kwaliteitsregister paramedici
 • je bent bevoegd en hebt ervaring met het indiceren en aanvragen van hulpmiddelen
 • je hebt eerder samengewerkt in en met zorgteams
 • je hebt kennis van NAH, spierziekten en neurologische aandoeningen en bij voorkeur werkervaring met deze doelgroepen
 • je houdt je vakkennis bij en jij kan ontwikkelingen in je vakgebied toepassen in je werk
 • jij kan collega’s meenemen in de ergotherapeutische behandeling van een cliënt
 • je bent in bezit van rijbewijs en auto, er wordt gewerkt op verschillende locaties

Bij indiensttreding dient er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Wij bieden jou

 • een contract voor in eerste instantie een jaar, 24 - 32 uur, met de intentie tot een vast contract
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 55 (minimaal € 2.766,- tot maximaal € 4.082,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot uiterlijk16 maart 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier. We ontvangen graag je cv met een motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alice Vloet, manager behandeling, op telefoonnummer 06 30696705.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.