Cognitief behandelaar Hersenz Groningen

Jouw functie
Als cognitief behandelaar bied je, onder supervisie van een gedragswetenschapper, individuele- en groeps behandeling aan cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Hierbij volgen wij het behandelprogramma Hersenz (zie www.hersenz.nl ). Tijdens de behandeling wordt gewerkt aan specifieke behandeldoelen door middel van groepsbehandeling en individuele behandeling. Je ziet erop toe dat een goede koppeling wordt gemaakt tussen hetgeen dat wordt geleerd in de modules en de individuele situatie van de cliënt. In de behandeling betrek je het netwerk van de cliënt en onderhoud je contacten met overige betrokken zorgprofessionals.

Over Hersenz en De Noorderbrug
Hersenz is een behandelprogramma dat landelijk wordt aangeboden door 13 verschillende zorgaanbieders aan extramurale cliënten in de chronische fase van NAH. In de 3 noordelijke provincies biedt De Noorderbrug deze interdisciplinaire behandeling. De behandeling wordt gegeven door verschillende disciplines: psycholoog, cognitief behandelaar, fysiotherapeut, psychomotorische therapeut, beeldend therapeut, muziektherapeut, afasietherapeut, bewegingsagoog. De GZ-psycholoog voert als regiebehandelaar de regie over de behandeling. Er wordt zowel groepsbehandeling als individuele behandeling geboden. De behandeling is systeemgericht. In de behandeling wordt gebruik gemaakt van e-health, met online modules, digitale hulpmiddelen en online behandelrapportage. We werken volgens landelijke behandelprogramma’s en kwaliteitsrichtlijnen.
Bekijk ook onze site www.noorderbrug.nl voor informatie over het totale zorgaanbod van De Noorderbrug. De Noorderbrug is per januari 2021 een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • jij bent in het bezit van een relevant diploma op HBO niveau
 • je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep NAH
 • je hebt ervaring opgedaan in de psychiatrie en/of revalidatie
 • als je ervaring hebt met oplossingsgerichte therapie en /of systeemtherapie is dat een pre
 • je kunt goed relativeren, reflecteren en groepsprocessen begeleiden
 • jij bent iemand die goed kan samenwerken binnen het interdisciplinaire team
 • je bent in bezit van rijbewijs en auto

Bij indiensttreding dient er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Wij bieden jou

 • een contract voor in eerste instantie een jaar, 32 uur, in de regio Groningen
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 50 (minimaal € 2.501,- tot maximaal € 3.738,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheid tot deelname collectieve verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren

Je kunt tot 17 juni 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief. De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 22 juni 2021.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Grietha Naber, programma-leider Hersenz, 06-23650966.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.