Begeleider wooncentrum Leeuwarden 3-15 uur

Jouw functie
Als begeleider A bied je zorg en begeleiding aan volwassen cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of neurologische aandoeningen. De zorg en begeleiding gebeurt volgens het SamenWerkplan waarin afspraken zijn gemaakt op basis van de wensen van de cliënt. Jij ondersteunt in de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-handelingen). Onderdeel van je werk is ook dat je voorbehouden en risicovolle handelingen verricht. Je bouwt aan de relaties met de cliënten en samen met je collega’s zorg je voor een vertrouwde woonomgeving.

Wooncentrum Leeuwarden
Het nieuwe wooncentrum Leeuwarden bevindt zich aan de Sixmastraat 68 in Leeuwarden. Het is één van de grotere woonlocaties van De Noorderbrug. Wij zoeken nu begeleiders A voor woongroepen die intensieve zorg nodig hebben. Cliënten hebben NAH of bijvoorbeeld de ziekte van Duchenne. Op de woongroepen werken we met multidisciplinaire teams met verpleegkundigen, begeleiders A en begeleiders C, gastvrouw/-heer, gedragswetenschapper en teamcoach.

Over De Noorderbrug
Met onze specialistische begeleiding en behandeling leren cliënten omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of chronische neurologische aandoeningen. Alle zorg, behandeling en ondersteuning is erop gericht mensen weer grip te laten krijgen op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is onderdeel van 's Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?
Een rustige, stressbestendige en gemotiveerde medewerker die van aanpakken houdt en blij wordt van korte diensten op invalbasis, bijvoorbeeld naast je studie of gezin. Jij hebt kennis van en ervaring met de doelgroepen van De Noorderbrug. Daarnaast:

  • je bent in het bezit van een mbo-diploma in de zorg op niveau 3, bijvoorbeeld Verzorgende IG
  • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
  • je hebt ervaring met risicovolle en voorbe­houden handelingen
  • je hebt gewerkt met tilliften
  • jij hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Wij bieden jou

  • een contract voor onbepaalde tijd, minimaal 3 uur per week. Je wordt maximaal 15-20 uur ingezet, voornamelijk op korte, ondersteunende diensten
  • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 35 (minimaal € 1.920,00 tot maximaal € 2.853,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Solliciteren
Je kunt tot 23 augustus 2021 reageren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en je motivatiebrief. De procedure kan eerder worden gesloten. Wacht daarom niet met solliciteren, met geschikte kandidaten gaan we gelijk in gesprek.

Inlichtingen
Voor meer informatie neem je contact op met Lineke de Bruin (teamcoach Leeuwarden) op 06 57419090 (ma, di, do, vrij) of Lida Griever (teamcoach Leeuwarden) op 06-82555684 (ma, di, woe, do).

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.