Begeleider C Wooncentrum Emmen

’s Heeren Loo De Noorderbrug zoekt in Emmen een begeleider niveau 4 voor 28 uur.

Waar ga je werken?
Wooncentrum Emmen ligt in de wijk Bargeres in Emmen. Op loopafstand is het winkelcentrum Bargeres met onder andere een supermarkt, drogisterij, bakkerij, cafetaria’s en kappers.
Wooncentrum Emmen ligt aan de rand van de wijk, op vijf autominuten van de ringweg. De binnenstad van Emmen is vanaf het wooncentrum goed te bereiken per auto, fiets en scootmobiel. De bushalte ligt op twee minuten loopafstand.

Wie ga je helpen?
In het wooncentrum Emmen woont een groep van 33 cliënten in de leeftijd van 27 tot en met 80 jaar. De ziektebeelden variëren, van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, als MS en Parkinson. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!

Hoe ga je helpen?
Als begeleider C analyseer je de zorgvraag van de cliënt. Samen met de cliënt maak je een SamenWerkplan waarin alle afspraken rondom begeleiding staan. Je kijkt daarbij integraal en systemisch naar alle levensdomeinen van de cliënt. Jij bent het aanspreekpunt voor de cliënt en je onderhoudt het contact met alle betrokkenen: interne en externe zorgverleners, familie, vrijwilligers. En je werkt nauw samen met de gedragswetenschapper en verpleegkundige. Dit heeft als doel om cliënten zodanig te ondersteunen dat ze hun leven zoveel mogelijk kunnen leiden zoals zij dat willen en hun mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Naast je specifieke begeleider C taken draai je ook mee in de zorg en begeleiding van de cliënten. Dit alles doe je samen met je diverse collega’s (o.a. begeleiders A, HBO-verpleegkundige, gastvrouw/heer, gedragswetenschapper) in een multidisciplinair team.

Dit bieden wij:

 • een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.151,- tot maximaal € 3.289,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Dit ben jij:

 • jij hebt een relevante zorgopleiding op minimaal MBO-niveau 4 met daarbij een aantoonbaar HBO-werk- en -denkniveau
 • je hebt werkervaring met onze doelgroepen
 • je weet om te gaan met een complexe zorgvraag en uitdagend gedrag o.a. gericht op psychiatrie.
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Enthousiast geworden?
Je kunt tot uiterlijk 2 november 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en je motivatiebrief.

Kunnen wij je verder helpen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anouk van den Berg, teamcoach Emmen, 06 13390794.

Voor vragen over werken bij De Noorderbrug of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Octavia Siertsema, medewerker recruitment, 06 30705802.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.