Begeleider C Wooncentrum Emmen

Jouw functie

Je gaat samen met de cliënt de zorgvraag analyseren en stelt in dialoog het SamenWerkplan op. Je kijkt daarbij integraal en systemisch naar alle levensdomeinen van de cliënt. Je ziet toe op de uitvoering van de gemaakte afspraken. Je onderhoudt en versterkt de professionele relatie met de cliënt, diens netwerk en betrokken instanties gericht op de kwaliteit van zorg, de gezamenlijke aanpak van vraagstukken en het continu zoeken naar verbeteringen. Als begeleider C heb je een expertrol op het gebied van NAH, chronische ziekte en/of lichamelijke beperkingen in combinatie met (complexe) beperkingen. Je voert ADL-activiteiten uit, zoals lichamelijke verzorging van cliënten, en verricht voorbehouden en risicovolle handelingen. Dit alles doe je samen met je diverse collega’s (o.a. begeleiders A, HBO verpleegkundige, gastvrouw/heer, gedragswetenschapper) in een multidisciplinair team.

Over De Noorderbrug

Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.

De Noorderbrug is per april 2020 onderdeel van ’s Heeren Loo. Meer informatie kun je lezen op noorderbrug.nl/sheerenloo.

Functie-eisen:

 • jij hebt een relevante zorgopleiding op minimaal MBO niveau-4 met daarbij een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • je hebt bij voorkeur werkervaring met onze doelgroepen
 • je weet om te gaan met een complexe zorgvraag en uitdagend gedrag o.a. gericht op psychiatrie.
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

 • een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.085,- tot maximaal € 3.189,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • mogelijkheid voor deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsenplan, fitness-/sportabonnement, aanvullende reiskostenregeling woon-werkverkeer)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Reageren

Je kunt tot uiterlijk 14 juli 2020 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en je motivatiebrief.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anouk van den Berg (Teamcoach Emmen en Emmerhout) 06 13390794.
Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.