Begeleider C wooncentrum Bedum

Ben jij een ervaren begeleider die zich graag inzet voor cliënten met NAH of neurologische aandoeningen? Ben jij analytisch en kan jij jouw kennis en ervaring inzetten voor de cliënt? Lees verder als je graag in Bedum wilt werken!

Jouw functie
Als begeleider C analyseer je de zorgvraag van de cliënt. Samen met de cliënt maak je een SamenWerkplan waarin alle afspraken rondom begeleiding staan. Je kijkt daarbij integraal en systemisch naar alle levensdomeinen van de cliënt. Jij bent het aanspreekpunt voor de cliënt en je onderhoudt het contact met alle betrokkenen (interne en externe zorgverleners, familie, vrijwilligers). Dit heeft als doel om cliënten te ondersteunen zodanig dat ze hun leven kunnen leiden waarbij ze hun mogelijkheden kunnen benutten. Jij biedt begeleiding en je voert ADL-activiteiten uit, zoals lichamelijke verzorging van cliënten. In het wooncentrum bieden we 24-uurs zorg, dus je draait ook mee in de avond- en weekenddiensten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team.

Wooncentrum Bedum
Bedum is een prachtige locatie liggend bij het station van Bedum en is dus goed bereikbaar. Door de landelijke omgeving en een prachtige tuin met dieren is het een fantastische werkomgeving. Daarnaast heeft het wooncentrum een inpandige dagbesteding, die voor alle cliënten iets te bieden heeft. Bekijk ook deze vlog over werken bij De Noorderbrug, locatie Bedum.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Functie-eisen:

  • jij hebt een relevante zorgopleiding op minimaal mbo niveau-4 met daarbij een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
  • je hebt bij voorkeur werkervaring met onze doelgroepen
  • je signaleert zorgvragen en hebt een probleemoplossend vermogen
  • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
  • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

  • een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur
  • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 45 (minimaal € 2.151,- tot maximaal € 3.289,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot uiterlijk 17 juni 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en je motivatiebrief. Schrijf jij een overtuigende motivatiebrief en voldoe je aan de functie-eisen? Dan gaan we gelijk met jou in gesprek. De vacature kan eerder worden gesloten.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen Lucretia Hagenauw-Visser, teamcoach Bedum, op telefoonnummer 06-21657298.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.