Begeleider C Talentencentrum Groningen

Ben jij een ervaren activiteitenbegeleider? Ben je creatief en stressbestendig? Wil jij je inzetten voor de doelgroepen met een neurologische beperking? Lees eens verder.

’s Heeren Loo regio De Noorderbrug zoekt een begeleider niveau 4 voor de dagbesteding.

Waar ga je werken?
Het Talentencentrum Groningen is een inpandige dagbestedingslocatie bij het wooncentrum Groningen aan Laan Corpus den Hoorn. Het Talentencentrum wordt bezocht door interne en externe cliënten. Er worden diverse activiteiten aangeboden. Welke activiteit een cliënt bij ons volgt is afhankelijk van zijn/haar hulpvraag en interesse, het is gericht op herstellen, ontwikkelen of behouden van de eigen kracht. In het Talentencentrum wordt gewerkt met 3 thema's Creativiteit, Educatief en Culinair.

Wie ga je helpen?
Je gaat in deze functie begeleiding geven aan cliënten met veelal niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronisch neurologische of neuromusculaire aandoeningen. Dit kunnen cliënten zijn die in het wooncentrum Groningen wonen, alsook externe cliënten die bij De Noorderbrug hun dagbesteding invullen. Ieder mens is uniek, je werkt met veel verschillende cliënten, wat jouw werk extra uitdagend, leuk en afwisselend maakt.

Hoe ga je helpen?
Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënt en zijn verwanten. Als begeleider C heb je een coördinerende rol. Je werkt samen met verschillende partijen binnen in de organisatie, en ook buiten de organisatie, zoals de gemeente.
Naast dat jij begeleiding geeft bij herstellen en ontwikkelen van vaardigheden, bied jij de cliënt ook de nodige ADL-zorg. En deze werkzaamheden doe jij niet alleen, je werkt in een multidisciplinair team met begeleiders A, begeleiders C, gastvrouwen, gastheren en een teamcoach. Jij bent de regiehouder, een echte kartrekker, en je hebt daarbij een helicopterview.
De drie thema’s creativiteit, educatief en culinair zijn onderwerpen waar jij affiniteit meehebt en waar jij jouw creatieve ideeën en vaardigheden op kan toepassen.

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd, 28 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 45 (minimaal € 2.151,00 tot maximaal € 3.289,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Dit ben jij:

 • je hebt een relevante zorgopleiding voor de activiteitenbegeleiding op minimaal MBO-niveau 4 met HBO-werk- en -denkniveau
 • je hebt werkervaring op dagbestedingslocaties
 • jij hebt ervaring in een coördinerende rol en werkervaring als contactpersoon van cliënten. 
 • je hebt kennis en ervaring met de doelgroepen van De Noorderbrug
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je bent stressbestendig, resultaatgericht en je kunt goed kunnen schakelen
 • jij kan goed samenwerken, je bent in verbinding met je collega's en je hebt een voorbeeldfunctie.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Reageren
Enthousiast geworden? Reageer dan snel, maar tot uiterlijk 25 oktober 2021. Solliciteren kan via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Kunnen we je verder helpen?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sallina Prins, teamcoach Groningen, op 06 30669791.

Voor overige vragen over werken bij De Noorderbrug kun je contact opnemen met Octavia Siertsema, medewerker recruitment, op 06 30705802.
Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.