Begeleider C ambulant Doven Midden Nederland

Voor de ambulante woonondersteuning Doven Midden Nederland zoekt ’s Heeren Loo De Noorderbrug een collega voor de functie ambulant begeleider niveau 4.

Waar ga je werken?

’s Heeren Loo De Noorderbrug heeft in Deventer een wooncentrum met inpandige dagbesteding voor dove en slechthorende cliënten. In het wooncentrum wonen cliënten die doof of slechthorend zijn en door bijkomende complexe problematiek zorg en/ of ondersteuning nodig hebben. Naast het wonen en dagbesteding biedt De Noorderbrug ambulante woonondersteuning.

Jouw functie
In jouw functie als ambulant begeleider vervul je een coachende rol en ben je adviseur voor de cliënt, gemeente of andere aanbieders van zorg en welzijn vanuit het specialisme van De Noorderbrug. Je ondersteunt de cliënt op alle levensdomeinen. Daarbij zorg je voor samenhang en afstemming.
Je vertaalt de vraag van de cliënt en de gemeente naar heldere doelen en realiseert deze op effectieve wijze. Persoonlijk leiderschap, zelfstandig werken en het nemen van verantwoordelijk­heid staan centraal in deze functie. Je werkt vooral solistisch.
Met jouw kennis op het gebied van doofheid, slechthorendheid in combinatie met complexe beperkingen èn de dovencultuur, heb jij inlevingsvermogen en weet jij de cliënten te ondersteunen in hun participatie op alle levensdomeinen.

Wij zoeken een enthousiaste collega die

 • beschikt over een diploma op hbo-niveau, bij voorkeur MWD/SPH of mbo-niveau 4 met aantoonbaar hbo-werk- en -denkniveau
 • bij voorkeur ervaring en/of kennis heeft van doof- en slechthorendheid, de dovencultuur en Nederlandse Gebarentaal (NGT) beheerst of bereid is dit te leren
 • ervaring heeft in de zorg en ervaring heeft met het begeleiden van cliënten met gedragsproblematiek
 • proactief is in de eigen beroeps- en competentieontwikkeling en beschikt over een groot reflectief vermogen
 • systemische kennis heeft en deze weet in te zetten in de dienstverlening
 • woonachtig is in de omgeving Deventer - Zwolle
 • over een auto beschikt

  Mensen met een auditieve beperking worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

  Bij indiensttreding dient er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Wij bieden:

 • een tijdelijk functie van 28 uur voor 1 jaar, bij gebleken geschiktheid en interesse kijken we na dat jaar of binnen het ambulante team of op de woonlocatie een vervolgaanbod tot de mogelijkheden behoort
 • de functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45 (min. € 2.151 en max. € 3.289,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • je kan gebruik maken van het brede scholingsaanbod, naast NGT ook andere inhoudelijke scholingen. 
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Solliciteren
Je kunt tot uiterlijk 6 december 2021 reageren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief. Wij zien uit naar jouw sollicitatie!
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 8 december 2021.

Kunnen we je verder helpen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mischa Geurink, manager ambulante begeleiding/WMO, op 06 51775539.

De vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.