Begeleider A Wooncentrum Hoogeveen zwangerschapsvervanging

Regio De Noorderbrug van ’s Heeren Loo zoekt ter vervanging wegens zwangerschapsverlof een enthousiaste begeleider A.

Jouw functie
Als Begeleider A bied jij zorg en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je gaat werken in een multidisciplinair team met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Wooncentra Hoogeveen
In Hoogeveen hebben we twee woonlocaties met 20 en 8 cliënten. De ziektebeelden en zorgvraag zijn variërend, van niet-aangeboren hersenletsel tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, zoals MS. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Functie-eisen:

  • een relevant diploma op minimaal MBO niveau-3
  • ruime ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
  • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
  • je hebt bij voorkeur eerder gewerkt met tilliften
  • geen bezwaar hebben tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

  • een contract voor bepaalde tijd, 24 uur, mei tot en met september 2021
  • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot 23 maart 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anny Hoftijser, teamcoach Assen en Hoogeveen, op telefoonnummer 06 30704217.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.