Begeleider A wooncentrum Hoogeveen op oproepbasis

Jouw functie
Bij ’s Heeren Loo De Noorderbrug wonen volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en overige neurologische en neuromusculaire ziektebeelden. Diverse cliënten met verschillende achtergronden. Dit maakt jouw werk uitdagend en hierdoor is geen dag hetzelfde!
Als begeleider A bied jij zorg en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je gaat werken in een prettig, goed samenwerkend team met onder andere begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Wooncentra Hoogeveen
In Hoogeveen hebben we 2 woonlocaties met 20 en 8 cliënten. De ziektebeelden zijn variërend, van niet-aangeboren hersenletsel tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, zoals MS. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt afwisselend en daardoor doe jij afwisselende werkzaamheden.

Over De Noorderbrug
Met onze specialistische begeleiding en behandeling leren cliënten omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of chronische neurologische aandoeningen. Alle zorg, behandeling en ondersteuning is erop gericht mensen weer grip te laten krijgen op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is onderdeel van 's Heeren Loo.

Functie-eisen:

  • een diploma in de zorg op minimaal MBO niveau-3
  • je hebt werkervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
  • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
  • je hebt eerder gewerkt met tilliften
  • Je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

  • een 0-uren contract voor onbepaalde tijd
  • salariëring conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.920,00 tot maximaal € 2.853,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Solliciteren
Spreekt het bovenstaande jou aan? En heb jij een zorgopleiding niveau 3? Solliciteer vandaag nog!
Je kunt tot 17 augustus 2021 reageren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anny Hoftijser, teamcoach Hoogeveen, op telefoonnummer 06 30704217.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.