Begeleider A wooncentrum Groningen team C

Ambieer jij een niveau 3 zorgfunctie op een afdeling met intensieve zorg? Ben jij vaardig in verpleegtechnische handelingen? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken!

Jouw functie in Team C wooncentrum Groningen
Binnen ons enthousiaste jonge team zijn wij op zoek naar een begeleider A die affiniteit en ervaring heeft met intensieve zorg en verschillende verpleegtechnische handelingen. Ervaring met beademing is een pre. Als je nog geen ervaring hiermee hebt verzorgen wij jouw scholing via het Centrum voor Thuisbeademing (CTB). Onze etage bestaat uit een groep van zestien cliënten in de leeftijd van 20 tot en met 51 jaar. De ziektebeelden zijn variërend, zoals Spina Bifida, Parkinson, Multiple Sclerose, Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Cerebrale Parese en de spierziekte van Duchenne.
Als Begeleider A bied je zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Hierin staan afspraken op basis van wensen van de cliënt en je maakt daarbij gebruik van je professionaliteit en je deskundigheid. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en bij overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Je draait mee in alle voorkomende diensten van onze 24-uurs zorg, dag-, avond- en nachtdiensten.
Heb jij humor? En houd je van een uitdaging? Kom dan ons team versterken. Wie zijn wij? Ons team bestaat uit collega’s met een agogische, een verpleegkundige of verzorgende achtergrond.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?
Je bent in het bezit van een zorgdiploma op minimaal niveau 3, bijvoorbeeld Verzorgende IG. Daarnaast heb je ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging en risicovolle en voorbe­houden handelingen. Je hebt ervaring binnen de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of psychiatrie waarbij ervaring met mensen met progressieve ziektebeelden of NAH een pre zijn.
Verder vragen wij van jou dat je:

 • sterk bent in samenwerking binnen een multidisciplinair team
 • een probleemoplossend en signalerend vermogen hebt
 • stevig in je schoenen staat, je grenzen kent en deze durft aan te geven
 • goede communicatieve vaardigheden hebt, ook als communiceren niet vanzelf gaat vanwege een onvermogen te kunnen praten
 • flexibel inzetbaar bent, dus ook in de weekenden en in nachtdiensten
 • bij voorkeur in het bezit bent van een geldig BHV certificaat.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

 • een contract voor onbepaalde tijd, 24 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekering
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Reageren
Je kunt tot 25 maart 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Bloem op telefoonnummer 06 82974471.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.