Begeleider A Wooncentrum Groningen

Ben jij een sprankelende persoonlijkheid die graag wil bijdragen aan een fijne woonomgeving voor cliënten van De Noorderbrug? Bied jij ondersteuning in zelfstandigheid? Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega?

Jouw functie
Als Begeleider A bied jij zorg en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je werkt in een multidisciplinair team met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Wooncentrum Groningen
Het wooncentrum Groningen is één van de grotere woonlocaties van De Noorderbrug. Er wonen cliënten met diverse ziektebeelden zoals niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Parkinson, Multiple Sclerose, Spina Bifida, de ziekte van Duchenne en de ziekte van Huntington. De cliënten wonen op zes verschillende verdiepingen waardoor de grootte van het wooncentrum onderverdeeld is en het wonen kleinschaliger wordt gemaakt. Elke verdieping heeft een eigen team met medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de zorg, begeleiding en ondersteuning.

Over De Noorderbrug
Met onze specialistische begeleiding en behandeling leren cliënten omgaan met de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of chronische neurologische aandoeningen. Alle zorg, behandeling en ondersteuning is erop gericht mensen weer grip te laten krijgen op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is onderdeel van 's Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?
Een rustige, enthousiaste medewerker die van aanpakken houdt. Daarnaast:

 • je hebt een relevant diploma op MBO niveau-3 of niveau-4
 • je hebt kennis en ervaring met de doelgroepen van De Noorderbrug en affiniteit met intensieve zorg
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • je hebt ervaring met til- en hulpmiddelen
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt geen bezwaar hebben tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd, afhankelijk van jouw wensen 20 - 24 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.920,00 tot maximaal € 2.853,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot uiterlijk 26 augustus 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en jouw motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sallina Prins, teamcoach Groningen, op 06 30669791 of Ellen Bloem, teamcoach Groningen op 06 82974471.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.
Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.