Begeleider A Wooncentrum Emmen

Jouw functie
Als Begeleider A bied jij zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen en mogelijkheden van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je gaat werken in een multidisciplinair team met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Wooncentrum Emmen
In het Wooncentrum Emmen woont een groep van 33 cliënten in de leeftijd van 27 tot en met 80 jaar. De ziektebeelden variëren, van niet aangeboren hersenletsel tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, als MS en Parkinson. Deze diversiteit maakt de zorgvraag per cliënt variërend en erg uitdagend!

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.

De Noorderbrug is per april 2020 onderdeel van ’s Heeren Loo. Meer informatie kun je lezen op noorderbrug.nl/sheerenloo.

Functie-eisen:

 • jij hebt een relevante (zorg)opleiding MBO niveau-3
 • je hebt ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt bij voorkeur werkervaring met onze doelgroepen
 • geen bezwaar hebben tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

 • een contract voor een jaar, 24 uur, met de intentie daarna een contract voor onbepaalde tijd
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband)
 • opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • mogelijkheid voor deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsenplan, fitness-/sportabonnement, aanvullende reiskostenregeling woon-werkverkeer)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Reageren
Je kunt tot uiterlijk 8 december 2020 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en je motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anouk van den Berg (teamcoach Emmen) op telefoonnummer 06 13390794.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.