Begeleider A wooncentrum Assen zwangerschapsvervanging

Het team van locatie Dichtershof in Assen zoekt een enthousiaste begeleider A voor de periode augustus tot half november 2021.

Jouw functie
Als Begeleider A bied jij zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je gaat werken in een multidisciplinair team met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Wooncentrum Assen
Op onze locatie woont een groep van tien cliënten in de leeftijd variërend van 25 tot en met 70+ jaar. De ziektebeelden en zorgvraag zijn variërend, van niet-aangeboren hersenletsel (NAH) tot spierziekten en aandoeningen aan het centrale zenuwstelsel, als MS. Het zorgaanbod bestaat naast ADL-zorg ook uit het bieden van begeleiding.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Functie-eisen:

  • een relevant diploma op MBO niveau-3 of niveau-4
  • ruime ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
  • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
  • je hebt bij voorkeur eerder gewerkt met tilliften
  • geen bezwaar hebben tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd, 24 uur, juni/juli tot half november
  • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG 35 (minimaal € 1.861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband
  • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot 30 juni 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en je motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dorien Woelders, Teamcoach Assen en Drachten, op telefoonnummer 06 51759868.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.
Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.