Begeleider A voor Wooncentrum Sneek

’s Heeren Loo - regio De Noorderbrug zoekt een enthousiaste begeleider A. Kom jij ons team versterken?

Jouw functie
Als Begeleider A bied jij zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. In het wooncentrum Sneek bieden wij 24-uurs zorg aan de cliënten, je wordt ingeroosterd op dag-, avond en nachtdiensten.

Wooncentrum Sneek
Het wooncentrum Sneek staat op een prachtige locatie nabij het water. Er wonen in het wooncentrum 31 cliënten van 33 jaar en ouder. De zorgbehoefte van de cliënten is zeer gevarieerd. Zo wonen er cliënten met nauwelijks fysieke beperking, die vooral op het cognitieve vlak begeleiding nodig hebben. Maar ook cliënten die veel verpleegkundige zorg nodig hebben, maar cognitief zich prima redden.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl. De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Waar zijn wij naar op zoek?

 • jij hebt een relevant diploma op minimaal MBO niveau-3
 • je hebt ruime ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg

  Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

 • een vast contract, 20 - 24 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 35 (minimaal € 1861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%

Reageren
Je kunt tot uiterlijk 16 maart 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je cv en je motivatiebrief.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sjoukje de Glee (Teamcoach) op telefoonnummer 06 57380901.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.