Begeleider A voor Wooncentrum Bedum

Word jij mijn nieuwe collega? De Noorderbrug zoekt ter aanvulling van het team in Bedum een begeleider niveau 3.

Functieomschrijving

Als Begeleider A bied je zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. De cliënten die jij begeleidt en verzorgt hebben niet aangeboren hersenletsel (NAH). Er is sprake van specifiek hersenletsel, enkele cliënten hebben psychische problematiek. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt. Je gaat werken in een multidisciplinair team met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach. Samen met je collega’s draag je zorg voor de 24-uurs zorg in het wooncentrum Bedum.

Wooncentrum Bedum

Bedum is een prachtige locatie liggend bij het station van Bedum en is dus goed bereikbaar. Door de landelijke omgeving en een prachtige tuin met dieren is het een fantastische werkomgeving. Daarnaast heeft het wooncentrum een inpandige dagbesteding, die voor alle cliënten iets te bieden heeft.

Over De Noorderbrug

Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte, met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.

De Noorderbrug is per april 2020 onderdeel van ’s Heeren Loo. Meer informatie kun je lezen op noorderbrug.nl/sheerenloo.

Dit is wat wij vragen:

 • je hebt een zorgopleiding afgerond op MBO niveau-3 (of niveau-4)
 • je hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je bent in staat grenzen aan te geven en je bent stressbestendig
 • je bent integer en respectvol naar de cliënten
 • ervaring hebben in de psychiatrie is een pre
 • je hebt geen bezwaar tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou:

 • een contract voor onbepaalde tijd, 28 uur
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 35 (minimaal € 1.861,- tot maximaal € 2.766,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekering
 • mogelijkheid voor deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsenplan, fitness-/sportabonnement, aanvullende reiskostenregeling woon-werkverkeer)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Reageren

Je kunt tot uiterlijk 15 juni 2020 solliciteren via het sollicitatieformulier. Wij zien met belangstelling jouw CV en motivatiebrief tegemoet.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie en de woonlocatie kun je contact opnemen met Lucretia Hagenauw - Visser (Teamcoach) op telefoonnummer 06 21657298.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.