Begeleider A provincie Groningen flexpool

Voor extra inzet, zeker nu, zoekt De Noorderbrug een ervaren en kundige begeleider A om te helpen binnen diverse teams en woonlocaties. De Noorderbrug zoekt misschien jou!

Jouw functie
Als Begeleider A bied jij zorg, ondersteuning en begeleiding volgens een met de cliënt samengesteld SamenWerkplan. Je begeleidt op basis van wensen van de cliënt. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en overige algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Belangrijk in jouw werk is het contact met de cliënt. Vanuit respect en begrip ga jij om met de cliënt, die soms naast het ziektebeeld complexe bijkomende problematiek heeft. Je ondersteunt en assisteert bij de lichamelijke verzorging van cliënten en bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL-activiteiten). Je kan worden opgeroepen voor dag-, avond en nachtdiensten. Bij ‘s Heeren Loo – regio De Noorderbrug werken we met multidisciplinaire teams met onder andere divers geschoolde begeleiders, gedragswetenschappers, verpleegkundigen, gastvrouw/heer en een teamcoach.

Locaties Groningen
In de provincie Groningen heeft De Noorderbrug een woonlocatie met dagbesteding in Bedum en een grote woonlocatie in Groningen Zuid met ook een inpandige dagbestedingslocatie. Aan de Grote Beerstraat in Groningen vind je verder onze woon- en dagbestedingslocatie voor dove en slechthorende cliënten.

Over De Noorderbrug
Leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, doofheid met complexe problematiek of een chronische neurologische ziekte; met de specialistische begeleiding en behandeling van De Noorderbrug krijgen mensen weer grip op hun leven op het gebied van wonen, werken, gezondheid, relaties en sociale contacten. Lees meer over ons zorgaanbod op www.noorderbrug.nl.
De Noorderbrug is een regio van ’s Heeren Loo.

Dit is wat wij zoeken:

 • jij hebt een zorgopleiding op MBO niveau-3 afgerond, bijvoorbeeld Verzorgende IG
 • ruime ervaring in het bieden van persoonlijke verzorging
 • jij hebt ervaring met voorbehouden en risicovolle handelingen
 • je hebt kennis van en ervaring met de doelgroepen van De Noorderbrug
 • geen bezwaar hebben tegen meedraaien in onze 24-uurs zorg (avond-, nacht- en weekenddiensten)
 • je bent in bezit van een rijbewijs en auto

  Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

Wij bieden jou

 • een 0-uren contract voor in eerste instantie een jaar
 • salariëring conform de cao gehandicaptenzorg, FWG functiegroep 35 (minimaal € 1861,00 tot maximaal € 2.766,00 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband
 • opname in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • mogelijkheden voor collectieve (ziektekosten) verzekeringen
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%


Reageren
Je kunt tot 1 februari 2021 solliciteren via het sollicitatieformulier met toezending van je CV en motivatiebrief. Geïnteresseerd? Wacht dan niet met solliciteren, met geschikte kandidaten gaan we gelijk in gesprek.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met  Ellen Bloem (teamcoach Groningen) op telefoonnummer 06 82974471 of met Octavia Siertsema (Werving & Selectie) op telefoonnummer 06 30705802.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang.
Acquisitie en doorplaatsing naar aanleiding van deze advertentie stelt De Noorderbrug niet op prijs.