Medewerker Techniek - area Noord (2x)

Door het werk wat op ons afkomt door projecten en de migratie naar waterstof komen we medewerkers te kort en zijn we op zoek naar twee medewerkers die in onze area ondersteuning gaan geven door het uitvoeren van technische en logistieke (begeleidings-) taken.

Waar ga je werken? Je hebt geen vaste werkplek, maar rouleert naar evenredigheid over de verschillende werklocaties in de area.
Inzet: 40 uur per week. 

Wat ga je doen?
Na een korte interne opleiding is het de bedoeling om zo snel mogelijk ingezet te worden in de area. Je werkt in beginsel in een vaste area, maar het is mogelijk dat je in een aangrenzende area ook gaat ondersteunen.

Je voornaamste doel is om andere technici te ontlasten, zodat zij zich kunnen focussen op hun werk. Je voert allerlei hand- en spandiensten uit binnen de area. Dit kan zijn in de vorm van toezicht- en/of begeleidingswerkzaamheden, zoals het begeleiden van groenvoorziening of coatingwerkzaamheden. Maar het kan ook zijn dat je bepaalde onderhoudswerkzaamheden zelf (of samen met een collega) uitvoert. 

Wat vragen we?
Om in deze functie aan de slag te gaan:

 • Heb je door opleiding en ervaring algemene technische kennis en je hebt enkele jaren sleutelervaring.
 • Spreekt gevarieerd en praktisch werk je aan.
 • Ben je na een korte interne opleiding in staat om (deels) zelfstandig klussen te klaren.
 • Is het een pre wanneer je al in het bezit bent van:
  • VCA VOL
  • Veilig verplaatsen van lasten   

         Wanneer dit niet het geval is, ben je bereid deze certificaten op korte termijn te halen.

Als persoon ben je proactief en meedenkend ingesteld. Je ziet het werk liggen en signaleert zelf werkzaamheden die je kunt oppakken. Je bent communicatief vaardig, ook wanneer het druk is. Je hebt een zeer hoog veiligheidsbewustzijn en bent gewend om zowel in een team als zelfstandig te werken.

Wat bieden we je? 
Gasunie biedt een pakket met arbeidsvoorwaarden dat o.a. bestaat uit:

 • Een salaris tussen € 36.130 en € 48.330 bruto per jaar.
 • Hier bovenop ontvang je een vaste 13e (vakantiegeld) en 14e maand.
 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.
 • Een uitstekende pensioenregeling met een kleine eigen bijdrage van 2,45%.
 • Een flexibel keuzebudget waarmee je naast de 20 wettelijke verlofdagen 27,5 dagen extra vrij kunt kopen, maar je kan het budget ook laten uitbetalen.
 • Een maximale vergoeding van € 750 om je thuiswerkplek goed in te richten.
 • Een werklaptop/-iPad en een iPhone.
 • Een auto ten behoeve van woon/werk- en dienstreizen.
 • Ruime mogelijkheden om cursussen/opleidingen te volgen.
 • Een actieve personeelsvereniging en diverse clubs waar je lid van kunt worden. 

Over Gasunie 
Bij Gasunie werken we elke dag weer aan ons high tech netwerk: honderden installaties, 1.300 gasontvangstations, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen en ruim 17.000 kilometer pijpleidingen in Nederland en Noord-Duitsland. In ons netwerk maken we gebruik van innovatieve technologie, die we meestal zelf ontwerpen. We zoeken continu naar de juiste optimalisatie of verbetering. Daarnaast bouwen we aan nieuwe assets om de klimaatdoelen te halen.

Over de afdeling/area
Binnen Gasunie is de afdeling Operations Assets (OA) verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gastransportsysteem van Gasunie.Operations Assets (OA) is opgedeeld in zes area’s: vijf zijn regionaal georiënteerd (Noord, Oost, Zuid, West en Midden) en één werkt landelijk (Speciale Opdrachten).

Je gaat werken binnen Operations Assets Noord (OAN). Onder deze area vallen de leidingen en stations in de provincies Friesland, Groningen en het noordelijk deel van Flevoland. Daarnaast maken de installaties Zuidwending, Grijpskerk, Oldeboorn, Spijk, Scheemda, Zuidbroek en EET onderdeel uit van deze area. Deze area is verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, het beheer van de assets en het begeleiden van projecten. De onderhoud- en beheerswerkzaamheden worden uitgevoerd door technici. De technische dienst bestaat momenteel uit ongeveer 70 technici. 

Wil je solliciteren?
Stuur dan uiterlijk 11 juni je cv en korte motivatie in via de website van Gasunie. Rond 14 juni laten we je weten of je bent uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken op dinsdag 20 juni op ons hoofdkantoor in Groningen.

Het overleggen van de Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Bel met je mogelijk toekomstige manager Frido Overmars: 06-2129 0685. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Cindy Snitjer (recruiter): 06-3103 7689.

 

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, administratieve krachten en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!