Key-accountmanager Digitale producten

Heb jij een neus voor verkoopkansen en ben je in staat om complexe materie eenvoudig uit te leggen? Sta je stevig in je schoenen, heb je affiniteit en ervaring met Digitale producten, IT en klantcommunicatie en doe je er alles aan om jouw klanten tevreden te stellen? Als jij bovenstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden en jouw saleshart nu al sneller gaat kloppen, komen we graag met jou in contact. Data B. Mailservice is namelijk op zoek naar een enthousiaste, gedreven en nieuwsgierige key-accountmanager als aanvulling op ons salesteam.

Wat ga je doen?

Kansen omzetten in resultaten

Als key-accountmanager bij Data B. Mailservice ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen en verstevigen van jouw eigen set aan (potentiële) klanten. Je werkt nauw samen met je collega’s van het salesteam, projectteam en het bedrijfsbureau. Daarbij schakel je voortdurend tussen de mogelijkheden die onze diensten en technologieën bieden en de wens van jouw (potentiële) klant. Als onze nieuwe key-accountmanager ben je resultaatgericht en gedreven om, samen met jouw collega’s, heel Nederland kennis te laten maken met de producten en diensten van Data B. Mailservice. Dat doe je zowel via online conference tools als face to face.

Wat ga je doen?

Onze klanten zijn gerenommeerde partijen die voor hun fysieke én digitale communicatiebehoeften vertrouwen op innovatieve en veilige diensten. In deze uitdagende functie houd je je bezig met het signaleren van kansen en vertaal je die naar concrete opdrachten en resultaten. Je adviseert zowel bestaande als potentiële klanten die in de profit- en de non-profit sector actief zijn en draagt actief bij aan het behalen van de commerciële doelstellingen van Data B. Mailservice. Je rapporteert aan de Commercieel Manager.

Wie zoeken we?

Je bent een stevige gesprekspartner voor onze prospects en klanten. Doordat je inhoudelijk goed op de hoogte bent van onze diensten en producten kun je actief meedenken over de complexe vraagstukken van onze klanten. Met jouw kennis en kunde vertaal je hun vraagstukken naar concrete oplossingen die we vanuit ons dienstenportfolio bieden. Als key-accountmanager van Data B. Mailservice maak je deel uit van het salesteam en ga je in gesprek met onze klanten in uiteenlopende branches. Dankzij je brede interesse begrijp je het speelveld van de overheid, maar hebt ook interesse in de ontwikkelingen in het onderwijs, de zorg en de financiële wereld. Je weet om te gaan met de uitdagingen van de huidige tijdgeest en kunt ook via digitale kanalen kansen omzetten naar positieve resultaten. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde hbo opleiding;
  • hebt een brede kennis van digitale producten en ervaring met het verkopen daarvan;
  • heb je minimaal 3 jaar sales ervaring in de wereld van IT-oplossingen;
  • beschik je over een gezonde dosis ambitie, doorzettingsvermogen en commerciële intuïtie;
  • ben je analytisch sterk, resultaatgericht en creatief in het oplossen van complexe klantvragen;
  • heb je overtuigingskracht en effectieve onderhandelingstechnieken;
  • kun jij je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken;
  • heb je ervaring in het geven van online presentaties en / of demo’s.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een ambitieus, dynamisch en professioneel bedrijf waar jij voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende baan binnen een informele en groeiende organisatie waar je, samen met je collega’s, werkt aan het behalen van onze commerciële doelen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je opleiding en ervaring kun je bij ons van € 4.500 tot € 6.500 bruto per maand verdienen ,dit is exclusief de prestatie afhankelijke bonus Daarnaast stellen we een auto, Iphone en Macbook beschikbaar. Er is voldoende ruimte voor studie, training en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie plus cv naar Linda Prins-Daling, HR Manager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wie zijn we?

Data B. Mailservice is dé specialist in het digitaliseren van documentstromen, het versturen van fysieke post, maar ontzorgt klanten ook door het aanbieden van online betaalmogelijkheden. Wij zijn een dynamisch bedrijf en in samenwerking met onze dochteronderneming in Barcelona werken we continu aan innovaties. Het team van Data B. Mailservice bestaat uit enthousiaste professionals en werkt grotendeels vanuit het hoofdkantoor in Leek. Voor een groot aantal klanten verzorgen we iedere dag de digitale en fysieke documentstromen van ruwe data tot digitale of fysieke post. Dit varieert van het mailen en klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving tot het printen en verzenden van fysieke poststukken. Ook ontwikkelen wij nieuwe producten in een complexe infrastructuur. Onze grote klantenkring bestaat onder andere uit overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen. Ook MKB, groothandels en drukkerijen weten ons te vinden. Wij streven continu naar vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit om voor onze klant van grote toegevoegde waarde te zijn. Data B. staat voor kwaliteit en is ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3402 type II gecertificeerd.