Junior Product Owner

Ga jij als Junior Product Owner samen met jouw afdeling zorgen voor het maximale succes van onze business? Informatie ophalen bij stakeholders zit in jouw natuur en je zoekt altijd naar verbeteringen. Daarnaast werk je graag in een dynamische omgeving waarbij je regelmatig bezoek brengt aan ons team in Barcelona. Ben je gedreven om projecten succesvol te laten verlopen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als Junior Product Owner bij Data B. ben je een belangrijke schakel tussen de business- en technische kant van onze organisatie. Je zorgt voor een uitstekende vertaling van klantwensen en behoeften naar ICT-specificaties (Epics, Stories). Dagelijks heb je intensief contact met de stakeholders die richting geven op gebied van business, ICT, Security, Marketing en Sales. Als Junior Product Owner bepaal je samen met de afdeling “wat” er moet worden gedaan, maar laat je de developers volledig vrij in “hoe” dit wordt gerealiseerd.

 • Aan de hand van ‘review’ meeting aan het einde van een Sprint geef je feedback
 • Je draagt bij aan het uitnodigen van de belangrijkste stakeholders
 • Jij houdt je bezig met het creëren van een visie op het eindproduct. Deze visie ligt besloten in de Product Goal;
 • Het op de voet volgen van de snelle ontwikkelingen binnen de markt
 • Je deelt belangrijke inzichten met de rest van het Scrum Team

Wie zoeken we?

Je beschikt over vaardigheden om een vertaling te maken van de businessbehoeften naar processen en systemen. Ben jij in het bezit van -minimaal- een hbo-diploma of heb je deze bijna afgerond?
Beschik jij verder over:

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal.
 • Goede communicatieve vaardigheden en ben je een sparringpartner voor ICT, business en externe instanties.
 • Stressbestendig en probleemoplossend vermogen.
 • Goede vertaalslag kunnen maken van de ‘abstracte’ visie naar uitvoerbare ‘brokken’.
 • Belangrijke afwegingen maken en beslissingen nemen.
 • Voldoende sociale vaardigheden om effectief samen te werken.
 • Leergierig en enthousiast
 • Jij hebt geen problemen met zo nu en dan reizen naar Barcelona.

Wie wij zijn?

Wij zijn een zeer vooruitstrevend bedrijf op het gebied van het ontwikkelen van toepassingen waarmee wij onze dienstverlening kunnen verbeteren, nieuwe diensten kunnen ontwikkelen en kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de markt. Wij hebben sinds enkele jaren een ontwikkelteam in Barcelona, Spanje. Het zelfsturende, Engelssprekende team organiseert de Scrum ceremonies waarbij je standaard de sprint planning, sprint review en de dagelijkse stand-up bijwoont.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie bij een ambitieus, dynamisch en professioneel bedrijf waar jij voldoende ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een markconform salaris, een resultaatafhankelijke winstdeling en een goede werksfeer. Ruimte voor studie, training en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse, stuur dan je motivatie plus cv naar Linda Prins-Daling, HR Manager

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Wie zijn we?

Data B. Mailservice is dé specialist in het digitaliseren van documentstromen, het versturen van fysieke post, maar ontzorgt klanten ook door het aanbieden van online betaalmogelijkheden. Wij zijn een dynamisch bedrijf en in samenwerking met onze dochteronderneming in Barcelona werken we continu aan innovaties. Het team van Data B. Mailservice bestaat uit enthousiaste professionals en werkt grotendeels vanuit het hoofdkantoor in Leek. Voor een groot aantal klanten verzorgen we iedere dag de digitale en fysieke documentstromen van ruwe data tot digitale of fysieke post. Dit varieert van het mailen en klaarzetten van digitale berichten in een beveiligde (DigiD) omgeving tot het printen en verzenden van fysieke poststukken. Ook ontwikkelen wij nieuwe producten in een complexe infrastructuur. Onze grote klantenkring bestaat onder andere uit overheidsinstanties, banken en grote verzekeringsmaatschappijen. Ook MKB, groothandels en drukkerijen weten ons te vinden. Wij streven continu naar vernieuwing en hoogwaardige kwaliteit om voor onze klant van grote toegevoegde waarde te zijn. Data B. staat voor kwaliteit en is ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3402 type II gecertificeerd.