Zelfstandig werkend Kok - Smetanalaan GGZ - Assen (2019-1043)

Jeroen is een volwassene en sociaal angstig en heeft last van psychoses. Hij is opgenomen geweest in een psychiatrische instelling waar hij diverse behandelingen heeft gekregen. Jeroen verblijft nu in een beschermd wonen locatie waar hij aan zijn herstel werkt. In kleine stapjes is hij bezig om meer grip op zijn leven te krijgen. Hij wil weer zelfstandig wonen en werken en een zo gewoon mogelijk leven hebben. Regelmatig heeft Jeroen een terugval, dan krijgt hij meer ondersteuning. Als het weer beter gaat wordt dit weer afgebouwd en pakt Jeroen het werken aan zijn zelfstandigheid weer volop op. Het is onduidelijk of Jeroen op de lange termijn helemaal zelfstandig zal kunnen gaan wonen, maar voor Jeroen is iedere stap vooruit belangrijk.

Voor wie ben je er?

Voor onze locatie Smetanalaan GGZ zijn wij op zoek naar een kok die passie heeft voor koken. Vind jij het leuk om gezonde en gevarieerde gerechten voor en met onze cliënten te bereiden? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Plaats Assen

Functie inhoud
Wie ben jij?
Ook al ben je geen begeleider, je hebt wel affiniteit met onze doelgroep en je vindt het leuk om hen te betrekken bij het samenstellen van het week menu en voorbereidingen voor de maaltijd. De cliënten komen langs in de keuken voor een praatje en/of om een maaltijd op te halen. Daarnaast ben je enthousiast, positief, collegiaal en heb je een proactieve werkhouding. Vind je het een uitdaging om op budget een lekkere maaltijd neer te zetten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
De keuken is jouw domein, je bent verantwoordelijk voor het reilen & zeilen in de keuken! Jij bereidt natuurlijk de verschillende, verse en gezonde, maaltijden voor de bewoners. Als kok op onze locatie stel je samen met de cliënten het weekmenu samen conform de richtlijnen. Daarnaast houd jij je ook bezig met de inkoop en zorg je voor de juiste voorraden. Je onderhoudt ook de contacten met de leveranciers en maakt afspraken over de prijs en kwaliteit van de etenswaren.

Functie-eisen
Wat vragen we van je?

Je hebt:
• een afgeronde koksopleiding op minimaal MBO niveau 3;
• enkele jaren relevante werkervaring;
• een ‘geen zorgen voor, maar zorgen dat’-aanpak.

Je kunt:
• plezier halen uit ‘net dat stapje extra zetten’ voor je cliënten en collega’s;
• zelfstandig werken, want je werkt veelal alleen;
• uiteraard ook een Verklaring Omtrent het Gedrag overleggen.

Je bent:
• stressbestendig en kan goed werken onder tijdsdruk;
• flexibel, want je hebt onregelmatige diensten en het kan ook weleens voorkomen dat je gevraagd wordt een collega te vervangen;
• iemand die blijft investeren in zijn eigen ontwikkeling.

Je wilt:
• minimaal één keer per dag een compliment geven aan bijvoorbeeld een cliënt of collega.

Aantal uren per week
Het betreft een functie voor 15 uur per week, met in de toekomst een mogelijkheid tot uitbreiding naar maximaal 20 uur per week.

Wat bieden wij?
• Cliënten, bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.
• Een locatie of afdeling waarop je trots kunt zijn.
• Een team waarin teamprestatie en plezier in het werk vanzelfsprekend zijn.
• Collega's die net als jij alles uit de dag halen.
• Een tevreden glimlach aan het einde van de dag.
• Dezelfde salarisschaal als je collega’s Kok: minimaal € 1.748,- en maximaal € 2.471,- volgens FWG 30 van de CAO GGZ (op basis van een fulltime dienstverband).
• Een jaar contract, met de kans op verlenging of vast contract.

Leuke extra’s zoals:
• een actieve personeelsvereniging met een afwisselend programma;
• een sportieve impuls door middel van sporten met korting of een voordelig fietsplan.

Interesse en sollicitatie
Enthousiast geworden? Solliciteer direct!
Wil jij ook werken voor één van de grootste werkgevers van het noorden? Waarbij je werkt in een klimaat waarin verantwoordelijkheid en eigenaarschap voorop staat? En waar je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en cv en wie weet word jij onze nieuwe collega!

We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk op 27 mei 2019. Sollicitaties die we later ontvangen kunnen we niet in behandeling nemen. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 29 mei.

Je kunt solliciteren door hier te klikken. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel dan met Tamara Bazuin op telefoonnummer 06 20747701.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Over de  locatie
Woonvorm Smetanalaan GGZ is een woonlocatie voor volwassenen (ouderen) GGZ appartementswonen en volwassen (ouderen)  GGZ groepswonen.    Beschermde Woonvorm Smetanalaan GGZ is gelegen in de wijk Noorderpark en biedt plaats aan 24 veelal ouder wordende cliënten met een langdurige psychische problematiek. Nabij deze locatie zijn supermarkten, een wijkcentrum en een gezondheidscentrum. Het centrum van Assen is op fietsafstand.   De locatie biedt 24 uurs begeleiding, dit houdt in dat er verdeeld over de dag verzorgenden, huishoudelijk medewerkers, woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders aanwezig zijn. 's Nachts is er een wakende wacht aanwezig. Op de locatie werken de medewerkers gericht op het houden van de regie van de bewoner waar mogelijk. Er zijn veel mogelijkheden qua ondersteuning op verschillende levensgebieden die ook tijdelijk kunnen worden ingezet. Om zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen wordt er samen met de bewoner gekeken naar wat er nodig is om deze ondersteuning zo minimaal mogelijk te maken. Het accent in de begeleiding is gericht op het onderhouden van zelfredzaamheid, nabijheid, veiligheid en huiselijkheid.      Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.