Vakantiekrachten

Introductie en uren

Volg je een zorg gerelateerde studie en wil je tijdens je vakantie lekker bijverdienen? Cosis is voor de provincies Groningen en Drenthe op zoek naar vakantiekrachten die in de periode juni tot en met september 2022 kunnen begeleiden en verzorgen.

Wat vinden we belangrijk?

Begeleider: Als Begeleider breng je veel tijd met de cliënt door en je kunt ook als de omstandigheden ingewikkeld zijn een vertrouwde en gezellige basis voor hen creëren. Je vindt het leuk om verschillende doelgroepen te begeleiden. Je bevordert de zelfredzaamheid van de cliënten door hen zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je bent wendbaar, sociaal ingesteld en hoeft niet vooraf te weten hoe jouw werkdag eruit ziet. Je weet een gewone dag leuk te maken, samen met jou genieten onze cliënten van de kleine dingen zoals een activiteit doen, een kort gesprekje voeren of een wandeling maken.

Helpende: Als Helpende zorg je voor de ondersteuning van de cliënten bij de algemene dagelijkse levensbehoeften. Je creëert een vertrouwde en gezellige basis. Het is belangrijk dat je ze ondersteunt bij het wassen, aankleden, eten, naar bed gaan en bij huishoudelijke taken. Je bent niet de eerste de beste. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken. Je staat stevig in je schoenen en je hebt aan een half woord genoeg om te weten wat er moet gebeuren en daar ga je mee aan de slag.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt of volgt, afhankelijk van de functie, een gerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 2 of 3.
 • Je hebt stage- of werkervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg en/of de GGZ-sector.
 • Je wilt graag iets betekenen voor cliënten met een verstandelijke en/of psychische beperking.
 • Je bent minimaal 4 tot 6 weken aaneengesloten beschikbaar in de periode juni tot en met september 2022.
 • Je bent bereid om verschillende diensten te werken (ochtend, dag, avond, weekend en in overleg op sommige locaties s nachts).
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een afwisselende en uitdagende functie binnen de gehandicaptenzorg.
 • Een leerzame invulling van je vakantie met extra ervaring op jouw cv.
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling.
 • Een salaris van minimaal € 11,05 per uur en maximaal € 17,41 per uur (exclusief ORT), de inschaling is afhankelijk van jouw ervaring en de functie die je gaat doen.
 • Ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Gedurende je reis bij Cosis kan er van alles gebeuren. Luister naar het verhaal van Esmee en kijk of Cosis aansluit bij jou!

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je voor vakantiewerk in aanmerking komen en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie, waarin je aangeeft of je als Begeleider of Helpende aan de slag willen. Stuur je sollicitatie in via de button solliciteren op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan.

'Solliciteren'