Teamleider PSA | Cosis Service Centrum in Assen

Het team van de personeels- en salarisadministratie is op zoek naar een Teamleider PSA voor 32 tot 36 uur per week.

Wat vinden we belangrijk?
Het team: Dat leidinggeven voor jou betekent dat je ons team van ervaren medewerkers coacht en de ruimte geeft voor ontplooiing. Je inspireert en faciliteert om kwaliteit te kunnen leveren. Je signaleert nieuwe ontwikkelingen op het gebied van personeels- en salarisadministratie en deelt dit met ons. Vanuit je expertise draag je bij aan de structuur en goede organisatie van de werkzaamheden. Daarvoor zet jij je uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden in met een gezonde dosis humor.

De organisatie: Als Teamleider PSA zorg je samen met het team voor een tijdige verwerking van de maandelijkse salarisafrekening en de financiële aansluitingen. Het afwikkelen van het jaarwerk met daarbij een correcte aangifte en het afdracht doen van heffingen en sociale verzekeringen behoort tot je taken. Je zorgt ervoor dat de processen ten aanzien van de in-, door- en uitstroom op de afdeling personeelsadministratie in ontwikkeling blijft. Je hebt een sturende rol waarbij je knelpunten signaleert en komt met oplossingen en/of verbetervoorstellen. Je bent planmatig, procesmatig sterk en houdt overzicht. Vanuit jouw professionele betrokkenheid heb je gedegen inbreng en een vernieuwende kijk op zaken. Je bent iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen. Daarnaast participeer je in (nieuwe) projecten binnen de organisatie.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een coördinerende rol binnen de personeels- en salarisadministratie;
 • Dat je zelfstandig richtlijnen en administratieve procedures kan verrichten en problemen kan oplossen. Daarbij is het belangrijk dat je prioriteiten kan stellen;
 • Kennis van sociale zekerheid en wet & regelgeving;
 • Kennis van en ervaring met AFAS is een pre;
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen het Cosis Service Centrum;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen.


Wat hebben we jou te bieden?

 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Teamleider minimaal € 2.766,- en maximaal € 4.082,- volgens FWG 55 van de cao gehandicaptenzorg(op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet er toe!

Ben je benieuwd of Cosis aan sluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 10 mei 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Sipko de Groot, Hoofd Financiën op telefoonnummer 06 22988210. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Waar staan we voor?
Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Solliciteren